Η διοργανώτρια αρχή του My Basket League 4on4 ανακοινώνει την  ίδρυση του καλοκαιρινού τουρνουά μπάσκετ ερασιτεχνικών ομάδων ” Summer Tour 2018 “ .

Τα πρωταθλήματα My Basket League 4onδίνουν τη δυνατότητα στους οπαδούς του streetball,να αγωνιστούν για πρώτη φορά 4 εναντίον 4 σε μισό γήπεδο, όπως ακριβώς και στα ανοιχτά γήπεδα της πόλης, σε ένα τουρνουά μπάσκετ στα πλαίσια κλειστού πρωταθλήματος και να αναμετρηθούν για πρώτη φορά με κανόνες “μονού” σε κλειστά, με παρκέ, γήπεδα με άλλες ομάδες, διεκδικώντας τον τίτλο και το έπαθλο του Πρωταθλητή.

Κάθε παιχνίδι διαρκεί 4 x 12λεπτα και το κόστος συμμετοχής ορίζεται στα 40€ κάθε ομάδα/παιχνίδι.

Σε κάθε παιχνίδι παρέχεται διαιτητής, γραμματεία, ηλεκτρονικοί πίνακες, αθλητικό υλικό, φωτογραφικό υλικό, ενημέρωση με αρθρογραφία και βαθμολογίες από το site μας, κλπ.


ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΜΑΣ / ΩΡΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

  • Όλοι οι αγώνες του τουρνουά θα διεξάγονται στο κλιματιζόμενο κλειστό της Ν.Πεντέλης , από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή και βραδυνές ώρες (21:00 & 22:15).
  • Η έναρξη θα γίνει εντός του Ιουνίου του 2018, ενώ η λήξη της τελικής φάσης θα γίνει το αργότερο μέχρι τα μέσα Ιουλίου 2018 ανάλογα με τον αριθμό ομάδων.

ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ(συνοπτικά)

Το πρωτάθλημα My Basket League 4on4 – Summer Tour 2018- θα διεξαχθεί στα πρότυπα πρωταθλήματος Group & Knockout με βαθμολόγηση (δύο) 2 πόντων για τη νίκη και (έναν) 1 για την ήττα ενώ στην συνέχεια οι 2 πρώτες ομάδες από κάθε όμιλο θα περνούν στην τελική φάση των playoff.


ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο διεξαγωγής,τους κανονισμούς και τους όρους συμμετοχής  παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της σελίδας μας στο facebook,της φόρμας επικοινωνίας ή στο παρακάτω τηλ. 6972476603

Δηλώσεις Συμμετοχής έως και 30/05/2018.

*Περιορισμένος αριθμών θέσεων. Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Δείτε εδώ το TRAILER της διοργάνωσης.