Οι Μπόστον Σέλτικς υπέγραψαν πολυετή επέκταση συμβολαίου με τον προπονητή τους Τζο Μαζούλα.
Σε τρεις σεζόν με τη Βοστώνη, ο Μαζούλα έχει ρεκόρ 182-64 στην κανονική περίοδο και το 2024 οδήγησε την ομάδα στην κατάκτηση του 18ου τίτλου της στο NBA.
Ο πρόεδρος των Μπόστον Σέλτικς, Μπραντ Στίβενς, είχε δηλώσει καθ’ όλη τη διάρκεια της offseason ότι η ομάδα ήθελε τον Τζο Μαζούλα για προπονητή της για πολύ καιρό.
Ο Μαζούλα υπέγραψε μια πολυετή επέκταση συμβολαίου, όμως η διάρκεια και οι λεπτομέρειες του νέου συμβολαίου δεν έγιναν γνωστές.
Ο 37χρονος Μαζούλα χαρακτήρισε τη νέα του συμφωνία με την ομάδα “ευλογία”:
“Δεν θα ήμουν εδώ χωρίς την πίστη μου, τη σύζυγό μου και τα παιδιά μου. Είμαστε ευγνώμονες για τη συνεργασία με την ομάδα, την καθοδήγηση του Μπραντ και την υποστήριξη του προσωπικού μας. Το πιο σημαντικό, είμαι ευγνώμων για τους παίκτες που μπόρεσα να προπονήσω τις τελευταίες τρεις σεζόν. Ανυπομονώ να αγωνιστώ για τους Σέλτικς και την πόλη της Βοστώνης”.
Ο Μαζούλα εντάχθηκε αρχικά στους Σέλτικς το 2019 και πέρασε τις επόμενες τρεις σεζόν ως βοηθός προπονητή, προτού γίνει προσωρινός προπονητής μετά την αποβολή του Ίμε Ουντόκα από την ομάδα, πριν από την έναρξη της σεζόν 2022-23.