Οικογενειακώς και έτοιμος να βοηθήσει σημαντικά την ΑΕΚ ήρθε στην Ελλάδα ο Τζεράι Γκραντ, αργά, το βράδυ της Πέμπτης (2/1). Αντιπροσωπεία της Ένωσης και οι εκπρόσωποι των Media τον υποδέχθηκαν θερμά στο “Ελ. Βενιζέλος”.

Η πρώτη ερώτηση είχε να κάνει με τα στοιχεία που φέρνει στην ομάδα: Ενέργεια και ένταση. Είμαι έτοιμος να κάνω ότι χρειαστεί για την ΑΕΚ και να δώσω το 100% εντός και εκτός παρκέ. Νιώθω καλά στη νέα μου ομάδα και είμαι αποφασισμένος να βοηθήσω“.

Για τις προσδοκίες που υπάρχουν στη “Βασίλισσα”:Ξέρω, φυσικά, για τις προσδοκίες και την πίεση. Εγώ αυτό που θα κάνω είναι να δίνω όλον τον εαυτό μου και να παίζω με το μεγαλύτερο δυνατό πάθος, ώστε να κερδίζουμε“.

Για όσα ειπώθηκαν με τον Ηλία Παπαθεοδώρου:Ο προπονητής περιμένει πολλά. Είχαμε μια πολύ καλή κουβέντα πριν έρθω εδώ. Ξέρω τι περιμένει από εμένα και ξέρω και εγώ τι να περιμένω κατά την παρουσία μου εδώ“.

Για την αποχώρηση από την Στρασμπούρ:Κάποιες καταστάσεις δεν κόλλησαν. Δεν κρατάω κακία στον οργανισμό απλά κάποια πράγματα δεν κόλλησαν στη συνεργασία μας“.

Για το γεγονός ότι μίλησε, ακόμα, με τους Νίκο Γκίκα και Μπορίς Νταλό (πρώην παίκτης του Άρη):Μίλησα με τον Γκίκα πρώτα, στην αρχή της σεζόν. Μιλάμε για το μπάσκετ και για πράγματα εκτός μπάσκετ. Ο Μπορίς μου πρότεινε να έρθω και μου τόνισε ότι θα ήταν μια απίστευτη ευκαιρία να έρθω και να βοηθήσω“.

Το… απλό μήνυμά του προς τον κόσμο: Να είστε όλοι προετοιμασμένοι!