Μία νέα προσθήκη στο Χορηγικό Πρόγραμμα της σεζόν 2022/23 ανακοίνωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της “ερυθρόλευκης” ΚΑΕ:

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τη συνεργασία της με το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ στο Χορηγικό Πρόγραμμα της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023.

Ο Εμπορικός Δ/ντης της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κ. Νίκος Λεπενιώτης, δήλωσε: «Καλωσορίζουμε το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ στην ομάδα των υποστηρικτών μας για την σεζόν 2022-23. Χαιρόμαστε που ένας μεγάλος εκπαιδευτικός οργανισμός της χώρας μας εμπιστεύεται τις δραστηριότητες και το Χορηγικό Πρόγραμμα της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και συνδέεται μαζί μας. Ελπίζουμε να συμβάλλουμε θετικά στην ανάπτυξη και πρόοδο του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ στο μέλλον».

O Εμπορικός Διευθυντής του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ , κ. Θανάσης Σκουρλάς, τόνισε: «Το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ επενδύει διαχρονικά και με συνέπεια στην ανάπτυξη και την παροχή ποιοτικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων υψηλών προδιαγραφών. Συν τοις άλλοις προάγουμε την αθλητική παιδεία και αυτό είναι κάτι που μας συνδέει με την ΚΑΕ Ολυμπιακός, μια ομάδα basket που πρωταγωνιστεί τόσο στις εγχώριες όσο και στις διεθνείς διοργανώσεις».

Το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ, λειτουργεί σε σύγχρονες εγκαταστάσεις στο κέντρο της Αθήνας, του Πειραιά, της Λάρισας και της Θεσσαλονίκης. Αποστολή της Σχολής είναι η παροχή προγραμμάτων σχεδιασμένων με γνώμονα τις ανάγκες της αγοράς εργασίας και τις σύγχρονες τεχνολογικές εξελίξεις.

Το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ προσφέρει διετή προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης, καθώς και ταχύρρυθμα σεμινάρια στο πλαίσιο του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης.

Σε διαδοχικές έρευνες που πραγματοποίησε η γνωστή εταιρεία δημοσκοπήσεων ALCO το 2020 και το 2021, 9 στους 10 αποφοίτους του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ δηλώνουν πως έχουν ήδη ενταχθεί με επιτυχία στην αγορά εργασίας.

Άλλωστε πρόκειται για την μοναδική σχολή επαγγελματικής κατάρτισης στην Ελλάδα που έχει αποσπάσει 1ο Παγκόσμιο Βραβείο σε εφαρμογή εκπαιδευτικής τεχνολογίας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν μια ειδικότητα από τους εξής τομείς σπουδών:

Τουριστικά Επαγγέλματα – Επισιτισμός

Επαγγέλματα Ομορφιάς

Υγεία & Παραϊατρικά Επαγγέλματα

Διοίκηση & Οικονομία

Ναυτιλιακά

Πληροφορική & Νέες Τεχνολογίες

Τεχνικά Επαγγέλματα

Οπτικοακουστικά & Τέχνες

Εφαρμοσμένες Τέχνες

Παιδαγωγικά

Αθλητισμός & Μέσα Ενημέρωσης

Υπηρεσίες Ασφαλείας

Για περισσότερες πληροφορίες:

Web: omiros.gr

Πειραιάς: Αλκιβιάδου 122 | Πλατεία Κοραή | 210 4190854

Αθήνα: Ακαδημίας 54 – Βερανζέρου 3 – Χαριλάου Τρικούπη 4 | 210 3806166

Λάρισα: Πατρόκλου 14 | 2410 549360

Θεσσαλονίκη: Τσιμισκή 45 | 2311 256610″.