Με τους Άλεκ Πίτερς και Αϊζάια Κάνααν θα πορευτεί ο Ολυμπιακός και τη νέα χρονιά!

Η απόφαση του Γιώργου Μπαρτζώκα φαίνεται πως είναι οριστική και αναμένεται να ανακοινωθεί άμεσα, καθώς η 5η Ιουλίου είναι η καταληκτική ημερομηνία για να παραμείνουν στο σύλλλογο ή να αποδεσμευτούν.

Βέβαια, σύμφωνα με πληροφορίες οι δυο παίκτες γνωρίζουν ευθύς εξαρχής ότι κάτι τέτοιο είναι περισσότερο τυπικό, αφού είχαν ενημερωθεί από τον προπονητή ότι υπολογίζονται και τη νέα σεζόν.

Οι δυο Αμερικανοί του Ολυμπιακού είχαν σημαντική προσφορά στον Σύλλογο τη φετινή σεζόν. Συγκεκριμένα, ο Αϊζάια Κάνααν είχε 6.3 πόντους (38.2% τριπ.), 1 ριμπάουντ και 0.9 ασίστ κατά μέσο όρο σε 39 παιχνίδια της EuroLeague, ενώ ο Άλεκ Πίτερς είχε 4.6 πόντους (41.1% τρίποντο) και 2.5 ριμπάουντ σε 37 ματς της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Από κει και πέρα, στον Ολυμπιακό φαίνεται ότι είναι σε ανοικτή γραμμή με τον Νίκολα Μίροτιτς, ο οποίος ακόμη δεν έχει αποδεσμευτεί από την Μπαρτσελόνα, καθώς αξιώνει όλα τα χρήματα (22 εκατομμύρια ευρώ) του συμβολαίου του μέχρι το 2025. Εφόσον ολοκληρωθεί σύντομα, αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις.