Παναγιώτης Γιώργος Αγγελόπουλος

Λύση σε ένα σοβαρότερο πρόβλημα το οποίο διαπιστώθηκε, πρέπει να βρεθεί σύμφωνα με τον Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, όπως είπαν φεύγοντας τα μεσάνυχτα από την επεισοδιακή σύσκεψη.

Οι πρόεδροι του Ολυμπιακού, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησαν στους εκπροσώπους του Τύπου τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, έπειτα από την επεισοδιακή σύσκεψη στο Υφυπουργείο Αθλητισμού.

“Για πρώτη φορά η πολιτεία και η Κυβέρνηση ζητά ισονομία στο μπάσκετ. Με πρωτοβουλία του Υφυπουργού μαζευτήκαμε εδώ και συμφωνήσαμε όλοι ότι υπάρχουν διαφωνίες. Υπάρχουν προβλήματα. Σήμερα έγινε διαπίστωση για το ποιο είναι ακριβώς το πρόβλημα” είπα χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος και συνέχισαν.

“Με πρωτοβουλία του Υφυπουργού μαζευτήκαμε εδώ όλοι. Διαφωνίες υπάρχουν, αλλά διαπιστώθηκε ότι υπάρχει σοβαρότερο πρόβλημα για το οποίο πρέπει να βρεθεί λύση. Το ματς της Κυριακής δεν θα γίνει.

“Στην ερώτηση για όσα κατήγγειλε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο Γιώργος Αγγελόπουλος απάντησε:

“Δεν απώθησε κανείς τον κ. Γιαννακόπουλο. Κάτι άλλο έγινε, αλλά όσα έγιναν μέσα στην αίθουσα θα παραμείνουν σε αυτή”.

Κλείνοντας είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος: “Υπάρχει βούληση για να λυθεί το θέμα. Σε μία τόσο σοβαρή σύσκεψη ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας να απουσιάζει δείχνει πολλά. Δύσκολα θα δοθεί λύση”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.