Σβι Μίχαϊλιουκ

Ο Παναθηναϊκός φαίνεται ότι θα αφήσει στην άκρη τουλάχιστον σε πρώτη φάση τον Σβί Μίχαϊλιουκ!

Ο 26χρονος Ουκρανός σκόρερ μετά και τις τελευταίες επαφές που είχε με την διοίκηση του «τριφυλλιού» έδειξε ότι αν μη τι άλλο προτεραιότητα του παραμένει το ΝΒΑ.

Οι «πράσινοι» που περίμεναν πάρα πολύ είναι η αλήθεια τον Μίχαϊλιουκ να απαντήσει αντιλήφθηκαν ότι στην προκειμένη περίπτωση δεν… καίγονται και μπορούν να περιμένουν, αοφύ άλλωστε έχουν ήδη έναν παίκτη με συμβόλαιο που ανήκει στην ομάδα.

Ο λόγος για τον Μάριους Γκριγκόνις, ο οποίος είναι στην Αθήνα και έχει ξεκινήσει ατομικές προπονήσεις, όπως και όλοι οι υπόλοιποι παίκτες που δεν έχουν υποχρεώσεις με τις Εθνικές ομάδες.

Ο Εργκίν Αταμάν αναμένεται την Παρασκευή (25/8) στην Αθήνα, προκειμένου να προχωρήσει το πρόγραμμα της προετοιμασίας με τους παίκτες που είναι διαθέσιμοι. Θεωρείται πως με την έλευση του Τούρκου τεχνικού θα επανεξεταστεί η προοπτική του Σβί Μίχαϊλιουκ και αναλόγως θα πορευτεί ο Παναθηναϊκός.

Πάντως, αυτή τη στιγμή φαίνεται ότι κάνουν ένα βήμα πίσω στο «τριφύλλι», καθώς ο ίδιος ο Ουκρανός γκαρντ με την στάση του έδειξε ότι είναι διατεθειμένος να περιμένει το ΝΒΑ μέχρι την τελευταία στιγμή.

Συνεπώς δεν υπάρχει λόγος να περιμένει οποιαδήποτε απάντηση άμεσα η ελληνική ομάδα από τον παίκτη.