Δεν πρόλαβαν να χαρούν στον Παναθηναϊκό για την επιστροφή των διεθνών (Ερνανγκόμεθ, Λεσόρ, Παπαπέτρου και Μωραΐτης) στις προπονήσεις και ο Λούκα Βιλντόζα βγήκε νοκ άουτ!

Ο Αργεντινός άσος σε κάποιο σημείο της προπόνησης υπέστη διάστρεμμα στο δεξί πόδι και αποχώρησε χωλαίνοντας από το παρκέ. Στο ιατρικό επιτελείο των «πρασίνων» σήμανε συναγερμός και επειδή πονούσε αρκετά μεταφέρθηκε άμεσα για να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων έδειξαν ότι δεν έχει κάτι σοβαρό, αλλά θα χρειαστεί να μείνει κάποιες ημέρες εκτός δράσης.

Αυτό σημαίνει πλέον πως χάνει τους αγώνες στο τουρνουά της Ρόδου και στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα εκτιμηθεί εκ νέου η κατάσταση του, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν θα είναι σε θέση να συμμετάσχει στο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Μια εξέλιξη που ασφαλώς και δεν ευχαριστεί τον Εργκίν Αταμάν, που περίμενε αυτές τις ημέρες να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του για να δουλέψει και να είναι έτοιμη η ομάδα για τις επίσημες υποχρεώσεις της.