Την έναρξη συνεργασίας με το instacar, πρώτη εταιρεία που έφερε στην Ελλάδα τη συνδρομητική υπηρεσία leasing οχημάτων, ανακοίνωσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Πρόκειται για τον επίσημο υποστηρικτή της ομάδας για τα επόμενα τρία χρόνια.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρει:

“Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την έναρξη της χορηγικής της συνεργασίας με το instacar, επίσημο υποστηρικτή της ομάδας μας για τα επόμενα τρία χρόνια.

Το instacar είναι πρώτη εταιρεία που έφερε στην Ελλάδα τη συνδρομητική υπηρεσία leasing οχημάτων, με 100% online διαδικασία απόκτησης οχήματος, χωρίς προκαταβολή, μέσα σε λίγα μόνο λεπτά.

Ο Αντώνης Σαμοθράκης, συνιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος του instacar δήλωσε σχετικά: “Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός αποτελεί μια από τις σημαντικότερες ομάδες του ελληνικού αθλητισμού, σε συλλογικό επίπεδο και μια από τις πλέον επιτυχημένες ομάδες στο Ευρωπαϊκό μπάσκετ. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα βρισκόμαστε στο πλευρό του Παναθηναϊκού, ως χορηγός για τα επόμενα χρόνια, συμβάλλοντας και εμείς στην επάνοδο του ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες στην Ευρώπη. Για όλους εμάς στο instacar, η συνεργασία αυτή αποτελεί την απόδειξη της δυναμικής μας τα τελευταία χρόνια αλλά αποτελεί και μια δέσμευση για τη στήριξη του αθλητισμού”.

Από μέρους του ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, κ. Βασίλης Παρθενόπουλος, τόνισε: “Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που για τα επόμενα τρία χρόνια θα πορευτούμε μαζί με το instacar. Πρόκειται για μια ελληνική εταιρεία, η οποία παρουσιάζει ραγδαία ανάπτυξη στο χώρο του leasing οχημάτων και στοχεύει στην κορυφή. Ανάλογη στόχευση έχει ανέκαθεν και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, οπότε είμαι βέβαιος πως η συγκεκριμένη συνεργασία θα στεφθεί υπό απόλυτη επιτυχία και για τις δύο πλευρές”.

INFO

Το instacar έφερε πρώτο στην Ελλάδα το ευέλικτο leasing και την 100% online διαδικασία απόκτησης οχήματος με προσφορά μέσα σε 1’. Με το instacar οι ενδιαφερόμενοι αποφεύγουν τις υπέρογκες προκαταβολές του παραδοσιακού leasing, ενώ παράλληλα έχουν όλες τις παροχές του (service, μικτή ασφάλιση, τέλη κυκλοφορίας κ.α.). Για να ξεκινήσουν το συμβόλαιο χρειάζονται μόνο το instastart. Στη συνέχεια μπορούν να επιστρέψουν το όχημα, να το αλλάξουν με κάποιο άλλο ή και να το εξαγοράσουν, όποτε θέλουν με προειδοποίηση ενός μήνα, χωρίς περιορισμούς και κρυφούς όρους. Η ανθρωποκεντρική και πελατοκεντρική στρατηγική επιβεβαιώνεται από τις βαθμολογίες στο Google που το χρίζουν ως την Top rated εταιρία leasing με 4,8/5*. Τα διαθέσιμα οχήματα δεν είναι μόνο αυτοκίνητα, αλλά επίσης microcars, e-scooters & e-bikes. Τέλος, το instacar είναι και η πρώτη ελληνική εταιρία leasing με δικό της app μέσω του οποίου οι instadrivers μπορούν να παρακολουθούν τα πάντα για το όχημά τους».