O Aυστραλός σταρ των Σικάγο Μπουλς, Τζος Γκίντι συμμετείχε σήμερα στην προπόνηση που έκανε ο Παναθηναϊκός στη Μελβούρνη όπου βρίσκεται για το 7ο Τουρνουά “Παύλος Γιαννακόπουλος”!
Ο 23χρονος γκαρντ που βρίσκεται στην Αυστραλία κι ετοιμάζεται για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ, φόρεσε τα πράσινα του Παναθηναϊκού και συμμετείχε την Τρίτη στην προπόνηση, η οποία μάλιστα έγινε στις εγκαταστάσεις που διατηρεί ο ίδιος στην Μελβούρνη!
“Προπονούμαι καθημερινά εδώ, οπότε σήμερα είχα την ευκαιρία να κάνω προπόνηση με μια αξιοσέβαστη ομάδα” εξήγησε ο Γκίντι που από το 2021 παίζει στο ΝΒΑ.
“Μίλησα με τον Ναν και τον Γκραντ, μου είπαν τα καλύτερα για την Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό”.
Ο Γκίντι συμμετείχε στην προπόνηση του Παναθηναϊκού μαζί με μια πεντάδα παικτών που βοήθησαν να βγει το πρόγραμμα, αφού αναμένεται το δεύτερο γκρουπ των “πράσινων” που πετάει σήμερα από την Ελλάδα για την Αυστραλία.
Όταν ρωτήθηκε αν θα έπαιζε μια μέρα στον Παναθηναϊκό και τη EuroLeague, είπε:
“Ποιος ξέρει; Ποτέ μην λες ποτέ! Ίσως μια μέρα παίξω στην Ευρώπη”.
Οι υπόλοιποι παίκτες που έλαβαν μέρος στην προπόνηση της Πέμπτης είναι οι Jackson Makoi, Erik Kafritsas, Mojave King, Dillon Stith, Zac Triplett.
Ένα μέρος της προπόνησης παρακολούθησαν με ενθουσιασμό παιδιά από σχολεία της περιοχής που φωτογραφήθηκαν με τους παίκτες του Παναθηναϊκού AKTOR.
Δείτε φωτογραφίες: