Ο Παναθηναϊκός κάθε ημέρα που περνά ανεβάζει στροφές στη Σλοβενία, όπου πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του, για τη νέα χρονιά.

Οι «πράσινοι» δουλεύουν σε υψηλό ρυθμό τόσο στη φυσική κατάσταση και τη δύναμη, όσο και στο κομμάτι της τακτικής μέσα στο γήπεδο.

Οι παίκτες του Εργκίν Αταμάν που πραγματοποιούν διπλές προπονήσεις, ολοκλήρωσαν το απογευματινό τους πρόγραμμα στο κλειστό της Κράνισκα Γκόρα την Κυριακή (3/9).

Εκτός κανονικού προγράμματος έμεινε ο Ντίνος Μήτογλου, ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, λόγω του προβλήματος τραυματισμού που αντιμετωπίζει με το δάκτυλο του χεριού του από την Εθνική ομάδα.

Τη Δευτέρα (4/9) η ομάδα του Εργκίν Αταμάν θα κάνει πρωινή προπόνηση και το απόγευμα θα δώσει το πρώτο φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με την Κρκα Νόβο Μέστο, στο οποίο θα έχουν την ευκαιρία οι «πράσινοι» αρχικά να ξεμουδιάσουν από το σκληρό πρόγραμμμα που ακολουθούν και από την άλλη, να πάρει μια πρώτη γεύση ο προπονητής της ομάδας από τους παίκτες του και τον βαθμό ετοιμότητας τους.