Ικανοποιημένη έμεινε η ΚΑΕ Πανιώνιος Χυμοί Viva από το Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ που έγινε την Τετάρτη (19/2).
Η θέση της ομάδας εκφράστηκε από τον Παναγιώτη Τριαντόπουλο, εκπρόσωπο, μέλος του Δ.Σ. και επιχειρησιακό διευθυντή.
“Για την ΚΑΕ Πανιώνιος Χυμοί Viva η πρόοδος και η ανάπτυξη του πρωταθλήματος προϋποθέτει ασφαλώς δίκαιη διαιτησία καθώς επίσης και δίκαιη κατανομή των τηλεοπτικών εσόδων αλλά και salary cap.
Όλα αυτά πρέπει να εξεταστούν συνολικά, με κοινή επιθυμία από όλους και όχι αποσπασματικά ώστε να προοδεύσει το πρωτάθλημα και να γίνει ελκυστικό εμπορικά κι αγωνιστικά.
Είμαστε χαρούμενοι καθώς οι περισσότερες ΚΑΕ βρήκαν απόλυτα λογική την θέση μας με αποτέλεσμα να ζητηθεί εντός δεκαημέρου να κατατεθούν προτάσεις ακριβώς για την ανάπτυξη του πρωταθλήματος και να γίνει άμεσα νέο Δ.Σ. σχετικά”, αναφέρει η θέση των “κυανέρυθρων”.