Την απόκτηση της Θεοδώρας Τσινασλανίδου, ανακοίνωσε ο Πανσερραϊκός.
Αναλυτικά:
“Ο Πανσερραϊκός ανακοινώνει με χαρά την απόκτηση της Θεοδώρας Τσινασλανίδου, μιας νεαρής διεθνούς αθλήτριας με συμμετοχή σε όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες, που συνδυάζει ποιότητα και προοπτική στη θέση των guard.
Σε ηλικία μόλις 19 ετών και με ύψος 1.78μ, η Θοδώρα αποτελεί ένα από τα πιο ελπιδοφόρα ταλέντα του ελληνικού γυναικείου μπάσκετ.
Ξεκίνησε την πορεία της από την ακαδημία της ΔΕΚΑ, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε στον Παναθλητικό, συμμετέχοντας σε 9 Πανελλήνια Πρωταθλήματα και σχολικούς αγώνες, με αποκορύφωμα τα 2 χρυσά μετάλλια σε κατηγορίες Κορασίδων (2021) και Νεανίδων (2024).
Παράλληλα, με το σχολείο της κατέκτησε τη 2η θέση στο Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα.
Με την Εθνική Κορασίδων κατέκτησε την 6η θέση σε Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, ενώ με την Εθνική Νεανίδων τη 3η θέση και με την Εθνική Νέων Γυναικών επίσης την 6η θέση.
Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Α1 Εθνική Κατηγορία με τη φανέλα του Ηρακλή, καταγράφοντας 25 συμμετοχές, με μέσο όρο 11 λεπτά συμμετοχής, 2 πόντους, 1 ριμπάουντ και 1 ασίστ ανά αγώνα.
Καλώς ήρθες στην οικογένεια του Πανσερραϊκού, Θοδώρα!”
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
Στον Πανσερραϊκό και η Διαμάντω Αλεξιά (pic)
Στον Πανσερραϊκό και η Διαμάντω Αλεξιά (pic)
Πανσερραϊκός: “Επένδυση” σε Γιαπιτζόγλου
Πανσερραϊκός Γυναίκες: Απέκτησε την πρώην παίκτρια του Ηρακλή, Ρέιβεν Πιπλς
Πανσερραϊκός: Νέα προσθήκη η Αμερικανή Έμα Ρόνσεκ
Πανσερραϊκός: Απέκτησε την Κριστίνα Μουρ
Πανσερραϊκός Γυναίκες: Σημαντική ενίσχυση με την Άλι Μπέκι, παίκτρια της χρονιάς στη MAC