Πάντερ

Μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση έστειλε ο Κέβιν Πάντερ για τη νέα χρονιά με την Παρτιζάν.

Ο Αμερικανός γκαρντ επισήμανε ξεκάθαρα πως στόχος τη νέα χρονιά είναι να φτάσει η ομάδα στην κατάκτηση του τίτλου στην Αδρατική Λίγκα και να πάρει την Euroleague.

Από την Παρτιζάν αποχώρησαν σημαντικοί παίκτες όπως ο Ματίας Λεσόρ, ο Ντάντε Έξουμ και ο Γιαμ Μαντάρ, όμως, έκανε και πολύτιμες μεταγραφικές κινήσεις όπως αυτές των Πι Τζέι Ντοζίερ, Φρανκ Καμίνσκι, ενώ κράτησε τους Κέβιν Πάντερ και Ζακ ΛεΝτέι.

“Όταν ήρθα στην ομάδα, ήμασταν όλοι νέοι παίκτες την πρώτη σεζόν. Πολλά παιδιά έπαιζαν παιχνίδια δύο φορές την εβδομάδα για πρώτη φορά. Ήταν η πρώτη μου φορά που επέστρεψα στο Eurocup. Την πρώτη χρονιά του προπονητή Ομπράντοβιτς, όλα ήταν καινούργια για όλους” υποστήριξε ο Κέβιν Πάντερ στο «basketballsphere».

Και ο Αμερικανός γκαρντ, πρόσθεσε: “Τώρα, πριν από την έναρξη της τρίτης σεζόν, κατακτήσαμε την ABA League και τα παιδιά έχουν περισσότερη εμπειρία και ωριμότητα. Βλέπετε παίκτες όπως ο Σμαΐλαγκιτς, ο Κοπρίβιτσα, ο Τριφούνοβιτς που έχουν βελτιωθεί. Οι στόχοι μας είναι πλέον οι υψηλότεροι, να κερδίσουμε τα πάντα, τόσο την ABA League όσο και την Euroleague”.