Στο PAOK Sports Arena βρέθηκε νωρίς το απόγευμα της Τρίτης (21/2) ο Άρης Λυκογιάννης, προκειμένου να αποχαιρετήσει όλη την ομάδα του ΠΑΟΚ και στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Φώτης Τακιανός που έκανε και την πρώτη προπόνηση.

Οι παίκτες του «δικεφάλου» επέστρεψαν και πάλι από την Τρίτη (21/2) στο γήπεδο όπου πραγματοποιήθηκε η επίσημη «πρώτη» του Φώτη Τακιανό, υπό τις οδηγίες του οποίου ξεκίνησε η προετοιμασία για το τελευταίο και πολύ σημαντικό κομμάτι της φετινής σεζόν στη Basket League.

Ο νέος τεχνικός του ΠΑΟΚ είδε ξανά τους Βαγγέλη Μαργαρίτη και Διαμαντή Σλαφτσάκη, τους μόνους με τους οποίους έχει συνεργαστεί στο παρελθόν και είχε μία πρώτη γνωριμία με όλους τους παίκτες της ομάδας.

Ο Φώτης Τακιανός στην πρώτη του ομιλία προς τους παίκτες ζήτησε από όλους συγκέντρωση και τη μέγιστη προσπάθεια και αμέσως μετά ξεκίνησε την πρώτη του προπόνηση.

Παράλληλα, την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023 στις 13:00 στην αίθουσα Τύπου του PAOK Sports Arena θα πραγματοποιηθεί η επίσημη παρουσίαση του Φώτη Τακιανού.