Στα παιδιά του Pinewood American International School, αμερικανικού σχολείου στη Θεσσαλονίκη, μίλησε την Τρίτη ο Τζόρνταν Σάιμπερτ, του ΠΑΟΚ.

Ο Σάιμπερτ και είχε την ευκαιρία να μιλήσει σε νέα παιδιά και να μοιραστεί τη δική του ιστορία.

Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ mateco, Κώστας Κακαρούδης, που είναι γυμναστής στο Pinewood, υποδέχθηκε τον Αμερικανό γκαρντ του ΠΑΟΚ, ο  οποίος μοιράστηκε τις εμπειρίες του αλλά και την οπτική του γωνία ως life coach.

Γνώρισε πολλά νέα παιδιά που προσπαθούν να βρουν ένα κίνητρο για την ζωή τους ως ενήλικες αλλά και ως αθλητές. Ακόμη, δεν δίστασε να μοιραστεί τις αναμνήσεις που του άφησε ο τραυματισμός που είχε, ο οποίος του έδωσε ώθηση να προσπαθεί περισσότερο ως αθλητής και αναφέρθηκε στην δύσκολη προσαρμογή του μακριά από το σπίτι και την οικογένειά του.

Στο τέλος της παρουσίασής του τα παιδιά έσπευσαν να συζήτησαν μαζί του, έβγαλαν φωτογραφίες και εκείνος μοιράστηκε τις σκέψεις του στο www.paokbc.gr λέγοντας για την σημερινή ξεχωριστή εμπειρία:

“Βίωσα μία απίστευτη εμπειρία μιλώντας σε αυτά τα παιδιά!

Είναι κάτι που το έχω ξανακάνει, αλλά έχουν περάσει 3-4 χρόνια από την τελευταία φορά που το επιχείρησα και ήταν μία πολύ καλή ευκαιρία για εμένα να μιλήσω σε αυτά τα παιδιά και να προσπαθήσω να τους δώσω ένα κίνητρο.

 Ήταν όλα τέλεια και είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία που μου δόθηκε”.

 

Ο Τζόρνταν Σάιμπερτ αναφέρθηκε και στο αυριανό παιχνίδι του ΠΑΟΚ mateco με το Περιστέρι, λέγοντας χαρακτηριστικά:

“Είναι το δεύτερο παιχνίδι της ομάδας μας για την διεκδίκηση της τρίτης θέσης.

Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι απέναντι στο Περιστέρι και για να πάμε παρακάτω χρειαζόμαστε την υποστήριξη των φιλάθλων μας που πάντα έχουμε.

Πρέπει να πάρουμε αυτή τη νίκη και τους χρειαζόμαστε όλους μαζί μας. Τα λέμε αύριο!”.