ΠΑΟΚ Φίλαθλοι

Με ανακοίνωσή του ο ΠΑΟΚ προειδοποιεί τους φιλάθλους, του ενόψει του Game 2 των τελικών του FIBA Europe Cup κόντρα στην Μπιλμπάο, πως έχουν παρατηρηθεί φαινόμενα αισχροκέρδειας στα εισιτήρια, εφιστώντας τους την προσοχή. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

“Με αφορμή τον δεύτερο τελικό του FIBA Europe Cup, ΠΑΟΚ mateco – Surne Bilbao Basket που θα διεξαχθεί στο PAOK Sports Arena την Τετάρτη 23/04/2025, έχουν παρατηρηθεί και καταγγελθεί φαινόμενα αισχροκέρδειας μέσω διαδικτύου σε βάρος των φιλάθλων του ΠΑΟΚ που θέλουν να παρακολουθήσουν τον συγκεκριμένο αγώνα.

Επειδή, όσο πλησιάζουμε προς την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, τα φαινόμενα αυτά μπορεί να ενταθούν, ενδεχομένως και με την παρουσία πλαστών εισιτηρίων, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco εφιστά την προσοχή στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, ώστε να αποφύγουν αυτά τα φαινόμενα αισχροκέρδειας και προειδοποιεί όσους κινούνται σε αυτό το δρόμο της εκμετάλλευσης της αγάπης των φιλάθλων μας ό,τι θα πρέπει να είναι έτοιμοι να υποστούν τις συνέπειες των πράξεών τους.

ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ σε όλους τους φιλάθλους ότι γίνεται έλεγχος ταυτοπροσωπείας κατά την είσοδο στο γήπεδο, τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και το όνομα του κατόχου θα πρέπει να είναι αυτό που έχει περάσει μέσω της διαδικασίας gov.gr/wallet στο κινητό του κατόχου που θα εισέλθει στο γήπεδο”.