Παπανικολάου

Για το αυριανό (3/5, 20:45) Game 3 με τη Φενέρμπαχτσε μίλησε ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Κώστας Παπανικολάου, λίγο πριν από την αναχώρηση των “ερυθρολεύκων” για την Κωνσταντινούπολη.

Το έκανε πέρυσι (break στο break) και φιλοδοξεί να το κάνει και φέτος! Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει αύριο (3/5, 20:45) τη Φενέρμπαχτσε στον 3ο αγώνα των playoffs της EuroLeague με στόχο να ανακτήσει το πλεονέκτημα έδρας.

“Είχα πει και μετά το πρώτο παιχνίδι που κερδίσαμε ότι η σειρά είναι μεγάλη, ότι δεν θα είναι κάτι εύκολο”, τόνισε ο αρχηγός Κώστας Παπανικολάου.

Και συνέχισε: “Είχα πει, όμως, επίσης ότι όσο προχωράνε τα ματς δεν υπάρχουν πολλά κομμάτια από τακτικής απόψεως που μπορείς να αλλάξεις από παιχνίδι σε παιχνίδι όταν δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί τόσες πολλές φορές μέσα σε μια χρονιά. Έχουμε ξαναβρεθεί σε αυτή τη θέση και είμαστε όλοι προετοιμασμένοι και αποφασισμένοι να πάμε να κερδίσουμε”.

“Θα ήταν λάθος να αλλάξει η βάση μας από τη στιγμή που η χρονιά έχει κυλήσει τόσο καλά για εμάς. Το σωστό είναι να πιστέψεις σε όλα όσα σε έχουν φέρει μέχρι εδώ. Φυσικά υπάρχουν κάποια κομμάτια που έχουμε δουλέψει, πάνω σε κάποια λάθη και κάποια κομμάτια τακτικής που είδαμε διαφορετικά σε σύγκριση με τα δύο τελευταία παιχνίδια.

Κατά κύριο λόγο, όμως, δεν θα ήταν σωστό να αλλάξει η ομάδα την ταυτότητά της για ένα χαμένο παιχνίδι. Έχουμε χάσει κι άλλα ματς κατά τη διάρκεια της χρονιάς και αυτή η ίδια ταυτότητα μας έφερε εδώ που είμαστε σήμερα”.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Παπανικολάου: