Ικανοποιημένος από τη νίκη του Κολοσσού και την εμφάνιση των παικτών του ήταν ο προπονητής των «θαλασσί» Ηλίας Παπαθεοδώρου, μετά το «διπλό» επί του Λαυρίου.

“Συγχαρητήρια στους παίκτες μας για τη νίκη που μας έδωσε και μαθηματικά την έβδομη θέση στο πρωτάθλημα, είναι μια σημαντική στιγμή για την ομάδα μας να παραμείνει σε υψηλό επίπεδο, όπως πρέπει να είναι ο Κολοσσός. Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες, το σταφ, τον κόσμο για τη στήριξή του και φυσικά τη διοίκηση της ομάδας για τη στήριξή τους και την εμπιστοσύνη” δήλωσε ο προπονητής του Κολοσσού.

Και ο Ηλίας Παπαθεοδώρου πρόσθεσε: “Ελπίζουμε να έχουμε μια καλή σειρά πλέι οφ απέναντι στον Παναθηναϊκό, την περιμένουμε και να παίξουμε ξανά παιχνίδι στο γήπεδο μας, μαζί με τον κόσμο μας.  Θέλω επίσης να συγχαρώ το Λαύριο για την εξαιρετική του πορεία το τελευταίο δίμηνο. Νομίζω ότι η έλευση του Γιώργου Λιμνιάτη, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο να σωθεί η ομάδα του Λαυρίου νωρίτερα απ’ ότι περίμενε, κάνοντας πολύ σημαντικές και μεγάλες νίκες εντός κι εκτός έδρας, παίζοντας πολύ καλό μπάσκετ και τους αξίζουν πάρα πολλά συγχαρητήρια”.

Και κατέληξε: “Όπως είπα και πριν εμείς θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας στα πλει οφς από δω και πέρα και θα κάνουμε την καλύτερη δυνατή προσπάθεια για να εκπροσωπήσουμε το νησί μας  με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, όπως κάναμε  και καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν”.