Η δύναμη μιας ομάδας είναι ο κόσμος της και αυτό το αντιλαμβάνονται όλοι στην Παρτιζάν, καθώς συγκέντρωσαν οι φίλοι του Συλλόγου 1,6 εκατ. ευρώ, προκειμένου να βοηθήσουν την ομάδα τους να αποπληρώσει τα χρέη της προς την εφορία!

Οι «ασπρόμαυροι» αποκάλυψαν ότι έχουν λάβει συνολικά 196.358.862 σερβικά δηνάρια ποσό που ανέρχεται σε περίπου 1.674.000 ευρώ!

Με την έναρξη της πρωτοβουλίας, η Παρτιζάν ανακοίνωσε ότι τα ονόματα των 1.992 μεγαλύτερων δωρητών θα μείνουν χαραγμένα στη Stark Arena, όπου οι «ασπρόμαυροι» θα παίξουν τους αγώνες τους ως οικοδεσπότες την επόμενη σεζόν.

Επιπλέον, κάθε άτομο που δωρίζει περισσότερα από 3.000 δηνάρια θα λάβει δωρεάν ένα μπλουζάκι με τυπωμένες υπογραφές των παικτών και του προπονητή Ζέλικο Ομπράντοβιτς ως δώρο, καθώς και μια δωρεάν κάρτα μέλους στην κατηγορία Standard.

Εκείνος που καταβάλλει το υψηλότερο ποσό θα λάβει μια ισόβια τιμητική θέση στο γήπεδο που θα έχει τον αριθμό 1.992, προς τιμήν της χρονιάς που ο σύλλογος κέρδισε το πρώτο και μοναδικό του τρόπαιο στην EuroLeague.