Στο Βελιγράδι περιμένουν με ανυπομονησία το Game 3 της Παρτίζαν με την Ρεάλ Μαδρίτης στην Stark Arena.

Ο διευθυντής του γηπέδου και παλιά δόξα της Παρτίζαν, Γκόραν Γκρμπόβιτς αναφέρθηκε στον πανικό που γίνεται για ένα εισιτήριο της αναμέτρησης.

Κι επειδή η ζήτηση είναι τεράστια όσοι δεν μπορέσουν να προμηθευτούν ένα «μαγικό χαρτάκι» έχουν φροντίσει οι ιθύνοντες της ομάδας να τοποθετήσουν γιγαντοοθόνες στα τείχη του Καλεμέγκνταν (κάστρο του Βελιγραδίου) για να το παρακολουθήσουν.

“Το γήπεδο έχει τις δικές του τεχνικές δυνατότητες. Το επίπεδο ασφαλείας θα είναι το πιο υψηλό. Πρόκειται για μια ιδιαίτερη κατάσταση. Γι’ αυτό ακριβώς θα αυξήσουμε το προσωπικό ασφαλείας. Στο γήπεδο θα βρίσκονται 20-25.000 άνθρωποι, μεταξύ αυτών η ασφάλεια, η αστυνομία, η χωροφυλακή καθώς και πολλά άτομα που θα ασχοληθούν με την ομαλή διεξαγωγή της αναμέτρησης” δήλωσε ο Γκόραν Γκρμπόβιτς στο RTS.

Και υπογράμμισε: “Η Παρτίζαν θα γέμιζε γήπεδο ποδοσφαίρου. Τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν πριν από το σαββατοκύριακο. Το σύστημα είχε 1.600 αιτήσεις ανά δευτερόλεπτο για ένα εισιτήριο! Η αρένα ετοιμάζεται σαν να μιλάμε για Final 4. Υπάρχει ανησυχία ότι ακόμη και το πιο μικρό περιστατικό, για παράδειγμα ένας αναπτήρας ή ένα μπουκάλι που φύγει από την κερκίδα, μπορεί να προκαλέσει εκκένωση και, που κανείς δεν θέλει, διακοπή του αγώνα”.