Ένα τουρνουά αντάξιο της ιστορίας του Συλλόγου διοργανώνει το Περιστέρι στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Συγκεκριμένα, οι «κυανοκίτρινοι» ανακοίνωσαν την διεξαγωγή του 4ου τουρνουά «Νίκος Φάσουρας» στο οποίο θα συμμετέχουν η ΑΕΚ, η Κλουζ Ναπόκα από τη Ρουμανία και το Λαύριο.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Περιστέρι αναφέρει:

“Το 4ο τουρνουά «Νίκος Φάσουρας» διοργανώνει η ΚΑΕ Περιστέρι bwin τιμώντας τη μνήμη ενός σπουδαίου αθλητή του Συλλόγου, το διήμερο 8-9 Σεπτεμβρίου στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου»!

Η παρουσία της ρουμανικής Κλουζ Ναπόκα, της ΑΕΚ και του Λαυρίου προϊδεάζουν για ένα τουρνουά υψηλού επιπέδου, όπου οι φίλοι του Συλλόγου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά την ομάδα μας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Οι ώρες και τα ζευγάρια των αγώνων θα γνωστοποιηθούν τις επόμενες ημέρες. Η διάθεση των μεμονωμένων εισιτηρίων για το διήμερο Τουρνουά θα ξεκινήσει το επόμενο διάστημα και θα βγει σχετική ανακοίνωση.

Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 2023-24 θα έχουν δικαίωμα εισόδου σε όλους τους αγώνες του Τουρνουά. Κλείστε τώρα τη θέση σας στο γήπεδο αγοράζοντας την κάρτα διαρκείας σας (https://www.ticketmaster.gr/showEventInformation.html?idEvent=2006254)”.