Την απόκτηση του Αμερικανού γκαρντ Σεθ Άλεν (29, 1,85μ.) ανακοίνωσε ο Ηρακλής για να αντικαταστήσει τον Ταϊρί Γκάθραϊτ, που μεταγράφηκε στην Ελευθερούπολη!

Λίγο πριν εκπνεύσει η προθεσμία για μεταγραφές στην Elite League, ο Ηρακλής πρόσθεσε έναν παίκτη με θητεία σε αρκετά ευρωπαϊκά πρωταθκλήματα.

Η ανακοίνωση με το πλήρες βιογραφικό του Σεθ Άλεν

“Το Τμήμα Μπάσκετ ανακοινώνει την ένταξη στην Ομάδα μας του Αμερικανού γκαρντ Σεθ Άλεν (29, 1,85) για το υπόλοιπο της σεζόν. Ο αθλητής αναμένεται στη Θεσσαλονίκη για να ενταχθεί στην προετοιμασία της. Αγωνίστηκε φέτος στη γερμανική Ιένα, έχοντας 13,2 πόντους, 2,9 ριμπάουντ και 2,8 ασίστ.

Αποφοίτησε από το Τζόρτζια Τεκ, έπαιξε το 17-18 στους Σιου Φολς Σκάιφορς και μετά πέρασε τον Ατλαντικό.

Πρώτα στη λιθουανική Σιαουλάι (14,3 πόντοι και 4,7 ασίστ, με 53,9% στο τρίποντο), το 19-20 στην ιταλική Καζέρτα (17,2 με 2,8 ασίστ και 44,3% στο τρίποντο).

Πρόπερσι πήγε στην φινλανδική Ελσίνκι (15,9 με 5 ασίστ και 45,9% στο τρίποντο σε 7 ματς). Πέρσι πήγε στη G-League, στους Στόκτον Κινγκς, θυγατρική των Σακραμέντο Κινγκς, όπου έπαιξε 6 ματς και μετά συμφώνησε με την γερμανική Ιένα.

Επίσης ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον αθλητή Ταϊρί Γκαθράιτ και τον ευχαριστεί για όσα προσέφερε στην Ομάδα μας. Ευχόμαστε ό,τι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας του”.