Άγιος Βασίλης

Έντονο εορταστικό χρώμα έχει η τελευταία αγωνιστική της Betshop Basket League για το 2018!

Ο ΕΣΑΚΕ ετοίμασε και φέτος μια πρωτοχρονιάτικη γιορτή γεμάτη Κάλαντα, Χαμόγελα και Δώρα για τους μικρούς και τους μεγάλους φίλους του μπάσκετ που βρέθηκαν στα γήπεδα του πρωταθλήματος το Σάββατο (29/12) και το ίδιο θα συμβεί και την Κυριακή (30/12) στις αναμετρήσεις ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός και Προμηθέας Πάτρας – Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, με τις οποίες ολοκληρώνεται η 11η αγωνιστική.

Όλα τα γήπεδα επισκέπτονται Μπασκετοβασίληδες και Αγιοβασιλίτσες κατ’ ευθείαν από την Καισάρεια. Στους σάκους έχουν μαζί τους δώρα για όλα τα παιδιά και τα μοιράζουν κατά την διάρκεια των αναμετρήσεων, ενώ οι Μπασκετοβασίληδες κάνουν το τζαμπολ σε όλα τα γήπεδα.

Ήδη τα παιδιά ανταποκρίθηκαν με μεγάλη χαρά στις επισκέψεις του Μπασκετοβασίλη και της Αγιοβασιλίτσας στις συναντήσεις όπως επιβεβαιώνουν και τα φωτογραφικά στιγμιότυπα!

Οι Μπασκετοβασίληδες και οι Αγιοβασιλίτσες επέστρεψαν στα γήπεδα της Betshop Basket League, καθώς και πέρυσι είχαν βρεθεί στα παρκέ και στις εξέδρες του Πρωταθλήματος και πρόσφεραν δώρα και εκπλήξεις στους μικρούς και μεγάλους φίλους του μπάσκετ!