Ο 40άχρονος Μπόμπι Γουέμπστερ θα κινεί πλέον όλα τα νήματα στους Τορόντο Ράπτορς καθώς οι Καναδοί επέκτειναν τη συνεργασία τους και του αναβάθμισαν το ρόλο.
Μολονότι παραμένει στο ίδιο πόστο, του General Manager ο Μπόμπι Γουέμπστερ είναι πλέον ο επικεφαλής των Ράπτορς, καθώς δεν πρόκειται να καλυφθεί το κενό στη θέση του προέδρου, έπειτα από το τέλος της εποχής του Μασάι Ουτζίρι.
Μάλιστα ο Γουέμπστερ, υπήρξε η πρώτη κίνηση του Ουτζίρι, πίσω στο 2013 όταν ανέλαβε τους Ράπτορς και ο προερχόμενος από τη Χαβάη executive, ουσιαστικά τον διαδέχεται ως επικεφαλής του οργανισμού.
Ο Μπόμπι Γουέμπστερ δουλεύει από τα 22 του χρόνια στο ΝΒΑ, ενώ είχε αρχίσει ακόμα νωρίτερα ως ασκούμενος παράλληλα με τις σπουδές του.
Το 2013 πήγε στο Τορόντο, τα τελευταία χρόνια ήταν GM και πλέον έχει τον πρώτο λόγο για όλες τις αποφάσεις που αφορούν στους Ράπτορς!