Η Φενέρμπαχτσε αντέδρασε στο δημοσίευμα του “Hurriyet”, το οποίο εμφάνιζε τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς ξοφλημένο και τους παίκτες του απλήρωτους για δύο μήνες!

Ο αντιπρόεδρος του συλλόγου, Σεμίχ Οζόι, προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

Χθες (19/03), σε κάποιες εφημερίδες και ιστοσελίδες παρουσιάστηκαν ειδήσεις που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, ότι οι παίκτες της Φενέρμπαχτσε δεν έχουν λάβει τους μισθούς τους, αλλά ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έχει λάβει τον δικό του.

Θέλω να γίνει γνωστό ότι ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι ένας προπονητής που πορεύεται πάντα με την ομάδα και τους παίκτες. Το μεγαλύτερο μυστικό της επιτυχίας όλων αυτών των χρόνων είναι η σύνδεση που έχει δημιουργήσει στην ομάδα. Ποτέ δεν υπήρξε προτεραιότητα στον μισθό του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο οποίος λαμβάνει το μισθό μαζί με τους παίκτες.

Οι άνθρωποι της ομάδας ξέρουν ότι ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς πάντα έβαζε σε προτεραιότητα την ομάδα και τους παίκτες σε όλα τα θέματα, συμπεριλαμβανομένων και των πληρωμών και θα ήθελα να τονίσω ότι αυτές οι φήμες έχουν λόγο που δημοσιεύτηκαν. 

Θα ήθελα να ζητήσω από τα ΜΜΕ που θέλουν να δημιουργήσουν αρνητική ατμόσφαιρα να μην δουλεύουν ως εργαλεία και να είναι πιο προσεκτικά στις ειδήσεις που παρουσιάζουν σε μία κρίσιμη περίοδο για τον κόσμο και την χώρα μας, αλλά και να ζητήσω από τους φιλάθλους μας να μην λάβουν υπόψη αυτά τα νέα“.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.