Στον Ολυμπιακό το τελευταίο διάστημα δεν λένε το παραμικρό για τον Μάικ Τζέιμς, την ώρα που ακούγεται ολοένα και περισσότερο ότι είναι κοντά σε συμφωνία οι δυο πλευρές.

Ουσιαστικά, μια τοποθέτηση υπήρξε επίσημα από την ΚΑΕ που έλεγε πως δεν ασχολούνται με παίκτες που δεσμεύονται με συμβόλαιο με άλλες ομάδες.

Από τη στιγμή όμως που μένει ένα κενό στα γκαρντ για τους Πειραιώτες, είναι λογικό να υπάρχει μεγάλη αγωνία και έντονη φημολογία. Το θέμα Μάικ Τζέιμς επανέφερε βάζοντας… φωτιά ο Ισραηλινός δημοσιογράφος Αρέλ Γκινσμπέρ που γράφει πως «οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Μάικ Τζέιμς και ο Ολυμπιακός έχουν συμφωνήσει για τις λεπτομέρειες του συμβολαίου του».

Μάλιστα, προσθέτει ότι «δεν θα είναι πολύ εύκολο να πάει εκεί. Ο Τζέιμς έχει ήδη πει στην ομάδα του πως θέλει να αποχωρήσει αλλά για την ώρα η Μονακό δεν ενδιαφέρεται να τον αφήσει να φύγει. Κρίσιμες μέρες οι επόμενες».

Οι φήμες για συμφωνία του Μάικ Τζέιμς με τον Ολυμπιακό για διετές συμβόλαιο είναι κάτι που δεν επιβεβαιώνει η ΚΑΕ και η αγωνία κορυφώνεται στις τάξεις του κόσμου των “ερυθρολεύκων”.