allstarbasket.gr

Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΑΕΚ, μίλησε ο προπονητής της, Ντράγκαν Σάκοτα πριν από την αυριανή αναμέτρηση με Μαρούσι στη SUNEL Arena.

Αναλυτικά όσα είπε για τον αγώνα της 22ης αγωνιστικής της Stoiximan GBL: 

“Παίζουμε αύριο στον τελευταίο αγώνα της κανονικής περιόδου του Πρωταθλήματος και θέλουμε να τελειώσουμε με τον τρόπο, που παίζουμε σε όλη τη σεζόν.

Ξέρουμε, ότι έχουμε εξασφαλίσει την τρίτη θέση, όμως έχει σημασία ο κόσμος μας να φύγει από το γήπεδο ευχαριστημένος. Ελπίζω ότι και αύριο θα έχουμε καλή παρουσία κόσμου, ειδικά στην κατάσταση, που βρισκόμαστε τον έχουμε ανάγκη, διότι έχουμε ξανά κάποια θέματα υγείας.

Είναι εκτός οι Γκρέι (τραυματίας), Σκορδίλης (τραυματίας), Αρσενόπουλος (ίωση), ενώ άρρωστος ήταν και ο Καράμπελας.

Δυστυχώς, σ’ ένα κρίσιμο στάδιο για εμάς, όπως ξέρετε, δεν είμαστε όλοι μαζί. Ελπίζω αύριο που θα ξυπνήσω να δω, ότι έχω διαθέσιμους τουλάχιστον τους παίκτες που έχω σήμερα, ώστε να ολοκληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας στην κανονική περίοδο με θετικό τρόπο.

Το Μαρούσι είναι μία καλή ομάδα με καλούς παίκτες, έχει βελτιωθεί με τις αλλαγές που έχει κάνει και πραγματοποίησε καλή εμφάνιση με τον Ολυμπιακό. Θεωρώ πως δε θα είναι εύκολος αγώνας, ειδικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε”.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Stoiximan GBL: Οι διαιτητές της τελευταίας αγωνιστικής

Stoiximan GBL: Τα σενάρια της τελευταίας αγωνιστικής