Η ΑΕΚ Betsson νίκησε με 90-79 στο Λαύριο και οι Ντράγκαν Σάκοτα-Μιντάουγκας Κουζμίνσκας εξέφρασαν την ικανοποίησή τους.

Μιλώντας στην ΕΡΤ ο κόουτς της ΑΕΚ, είπε:

Για το ότι πλησίασε το Λαύριο στο τέλος: “Είναι ανθρώπινο. Έχουμε άλλο ένα παιχνίδι σε 4 μέρες (σ.σ. Ντερτόνα). Στο τέταρτο δεκάλεπτο έπαιξαν αυτοί που δεν παίζουν πολύ. Χαλαρώσαμε, αλλά είμαστε χαρούμενοι, κατακτήσαμε την 3η θέση.”

Για το ότι ο κόσμος της ΑΕΚ τον αποθέωσε: “Θέση μου είναι να βοηθάω την ομάδα, να βάζω την ομάδα στον σωστό δρόμο. Δεν έχουμε αλλάξει ξένους, επιμένουμε με την ομάδα που έχουμε. Δεν θέλουμε να λέμε μεγάλα λόγια.

Όταν βλέπω ότι ο κόσμος είναι ευχαριστημένος, αυτό μου φτάνει. Είναι μια αναγνώριση…Αυτοί στην κερκίδα μπορεί να μην είχαν γεννηθεί όταν πήραμε το πρωτάθλημα (σ.σ. το 2002). Πάντα πρέπει να δείχνεις κάτι από την αρχή”.

 

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τι δήλωσε ο MVP του αγώνα Μιντάουγκας Κουζμίνσκας:

 

 

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έτσι πέρασε η ΑΕΚ από το Λαύριο (vid)

Stoiximan GBL: Το πανόραμα της κανονικής περιόδου 2024/25

Stoiximan GBL: Η βαθμολογία