Για την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ και τη Θεσσαλονίκη, μίλησε ο Σταύρος Σχίζας, στο επίσημο site της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Η σεζόν 2023-24 θα είναι η έκτη για τον Σταύρο Σχίζα στη Θεσσαλονίκη και η τρίτη στον ΠΑΟΚ.

Η επιστροφή στο PAOK Sports Arena και σε πολύ γνώριμο και οικείο περιβάλλον, όπως υποστηρίζει και ο ίδιος, του έχουν φέρει ιδιαίτερη ικανοποίηση.

Ταυτόχρονα όμως και μία προσμονή για να μπει στο γήπεδο και να ξεκινήσει τη δουλειά.

Από τα Χανιά όπου βρίσκεται με την οικογένειά του και λίγο προτού επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη, ο έμπειρος γκαρντ-φόργουορντ του ΠΑΟΚ mateco έστειλε το δικό του ξεχωριστό μήνυμα με την ευκαιρία της συμφωνίας του με την ομάδα, αλλά και ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου:

“Χαίρομαι πολύ που θα είμαι για άλλη μία χρονιά στην αγαπημένη μου πόλη τη Θεσσαλονίκη. Θα είναι η 6η συνεχόμενη χρονιά και πραγματικά ήταν αυτό που ήθελα, δηλαδή να μείνω στη Θεσσαλονίκη, να ξαναπαίξω Ευρώπη και εκεί από όπου ξεκίνησε αυτή η πολύ όμορφη ιστορία.

Είμαι ενθουσιασμένος που επιστρέφω σε γνώριμα εδάφη και είμαι σίγουρος ότι δεν θα χρειαστεί αρκετός χρόνος προσαρμογής. Υπάρχουν πάρα πολλά άτομα στο επιτελείο τα οποία γνωρίζω, υπάρχει ο Βαγγέλης Μαργαρίτης με τον οποίο ήμασταν μαζί στον ΠΑΟΚ και τα δύο προηγούμενα χρόνια που ήμουν στην ομάδα, ο Μιχάλης Τσαϊρέλης με τον οποίο επίσης υπήρξαμε συμπαίκτες.

Είναι και αυτό το κλίμα που υπάρχει στην ομάδα που είναι πολύ σημαντικό. Υπάρχουν λίγες ακόμη ημέρες ξεκούρασης και άμεσα, η επιστροφή στη Θεσσαλονίκη για να ξεκινήσουμε δουλειά με τον κόουτς και όλα τα παιδιά.

Μας περιμένει μία μεγάλη και απαιτητική χρονιά σε Ελλάδα και Ευρώπη. Σας περιμένουμε όλους δίπλα μας και τα λέμε σύντομα από κοντά”.