Ευχαριστημένος από την προσπάθεια όλων των παικτών του Παναθηναϊκού δήλωσε ο συνεργάτης του Σερέλη, Βασίλης Σίμτσακ, που εξήγησε ότι στην τελευταία επίθεση ο Ντουέιν Μπέικον ήταν εκείνος που πήρε την τελευταία απόφαση στο παιχνίδι.

Ο άμεσος συνεργάτης του Χρήστου Σερέλη είπε στην κάμερα της NOVA: «Η νίκη θα ήταν πάρα πολύ σημαντική, κυρίως για τα παιδιά να το πιστέψουν περισσότερο. Για την προσπάθεια δεν έχουμε παρπάπονο. Τακτικά ήμασταν πολύ καλοί. Τακτικά ήμασταν πιστοί στο πλάνο. Τα πιο πολλά καλάθια της Αρμάνι ήρθαν από τον Ντέιβις και τον Τόνουτ, η γενική εικόνα είχε θετικό πρόσημο».

Και συνέχισε: «Η μπάλα πήγε στον Μπέικον, αυτός πήρε την απόφαση. Ήταν λίγο ρίσκο η τελική απόφαση. Δεν το έβαλε, αλλά στην τέταρτη περίοδο είχε μεγάλο effort στην άμυνα. Πρέπει να κρατήσει αυτό το κομμάτι και στα επόμενα παιχνίδια για να έχει διάρκεια.

Δεν ήταν μόνο το post up δημιούργησε πρόβλημα και στο επιθετικό ριμπάουντ. Δεν είχαμε τον χρόνο να δουλέψουμε καταστάσεις miss match. Θα δούμε το βίντεο και θα δουλέψουμε πράγματα για να τα βάλουμε στο παιχνίδι μας».