Γιόνας Ματσιούλις

Ό,τι χειρότερο επιφύλαξε η μοίρα στον Γιόνας Ματσιούλις και στην ΑΕΚ αφού ο Λιθουανός φόργουορντ χάνει το υπόλοιπο της σεζόν!

Ο τραυματισμός του Γιόνας Ματσιούλις στον πρώτο αγώνα της φάσης των “8” του Basketball Champions League με την Μπάμπεργκ στη Γερμανία, ήταν πολύ σοβαρός:

Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε μόλις επέστρεψε η αποστολή της ΑΕΚ στην Αθήνα, έδειξαν ότι έχει υποστεί  κάταγμα στο στο ωλεκράνιο και στην κορωνοειδή απόφυση, στον αγκώνα.

Αυτό σημαίνει ότι θα μείνει εκτός δράσης από δύο έως τρεις μήνες, που μεταφράζεται σε απουσία του από τις υποχρεώσεις της ΑΕΚ στο υπόλοιπο της σεζόν!

Τεράστιο πλήγμα για την ΑΕΚ που χάνει έναν top κλάσης παίκτη, με τεράστιες παραστάσεις κι εμπειρίες και μάλιστα στη χρονική περίοδο που κρίνονται όλα!

Η σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ το μεσημέρι της Παρασκευής (29/3):

Σοκ με Γιόνας

“Το επώδυνο «σενάριο» για έναν από τους πρωταγωνιστές της εφετινής εξαιρετικής πορείας της ΑΕΚ «γράφτηκε» αργά χθες τη νύχτα, προκαλώντας σοκ στο «στρατόπεδο» της «Βασίλισσας».

Οι εξετάσεις (στην Ευρωκλινική Αθηνών) στις οποίες υποβλήθηκε ο Γιόνας Ματσιούλις έδειξαν κάταγμα ωλεκρανίου και κορωνοειδούς απόφυσης αριστερού αγκώνα, από τον τραυματισμό στην καταραμένη -κατά πως αποδείχθηκε- αναμέτρηση με Μπάμπεργκ. Τούτο σημαίνει, ότι ο διεθνής Λιθουανός φόργουορντ θα μείνει εκτός επί μακρόν.

Σύσσωμη η οικογένεια της ΑΕΚ BC συμπαραστέκεται στο Γιόνας και του εύχεται από καρδιάς να επιστρέψει δυνατότερος στην ενεργό δράση.

Περαστικά, φίλε…”