Στο πρώτο 10λεπτο που έδωσε… δικαίωμα στον Απόλλωνα στάθηκε ο προπονητής του Περιστερίου, Βασίλης Σπανούλης μετά το τέλος του παιχνιδιού.

«Ήταν ένα ματς που θέλαμε να ξεκινήσουμε διαφορετικά. Δυστυχώς ενώ προετοιμαστήκαμε όλη την εβδομάδα να ξεκινήσουμε πολύ δυνατά το παιχνίδι, όταν δέχεσαι 25 πόντους στο πρώτο 10λεπτο, είναι τελείως διαφορετικό παιχνίδι. Δίνεις τη δυνατότητα στην αντίπαλη ομάδα να το πιστέψει» υποστήριξε ο τεχνικός των «κυανοκιτρίνων».

Και συνέχισε: «Ο Απόλλωνας δεν είχε κάτι να χάσει από αυτό τον αγώνα, δεν είχε καμία πίεση. Σε τέτοια παιχνίδια την πίεση την έχει ο γηπεδούχος. Στη συνέχεια μετά το πρώτο 10λεπτο παίξαμε εξαιρετική άμυνα, δεχθήκαμε 46 πόντους σε τρεις περιόδους, αλλά η πρώτη περίοδος μας πλήγωσε γιατί χάσαμε το μομέντουμ του αγώνα. Στη συνέχεια παίξαμε πάρα πολύ καλή άμυνα για τρία δεκάλεπτα, αλλά η επίθεση μας δεν είχε την ταχύτητα και δεν αναπτύξαμε την επίθεση μας με τον τρόπο που προπονούμαστε και με τον τρόπο που θέλω».

Και ο Βασίλης Σπανούλης, κατέληξε: «Παρ’ ολ’ αυτά, θα συγχαρώ τα παιδιά για τη νίκη. Δεν υποτιμούμε καμία νίκη, γιατί κάθε νίκη είναι σημαντική. Θα δουλέψουμε την επόμενη εβδομάδα για να βελτιώσουμε αρκετά πράγματα για να είμαστε έτοιμοι για τη συνέχεια».