Με εξαίρεση το πρώτο 6λεπτο του αγώνα με τον Ιωνικό στη Νίκαια ο προπονητής του Περιστερίου Βασίλης Σπανούλης ήταν απόλυτα ευχαριστημένος.

“Αν εξαιρέσουμε το πρώτο πεντάλεπτο του παιχνιδιού, στη συνέχεια παίξαμε σύμφωνα με αυτά που είχαμε σχεδιάσει και όπως θέλουμε να παίζουμε. Παίξαμε καλή άμυνα, φύγαμε στον αιφνιδιασμό και είχαμε καλές επιλογές στην επίθεση. Κρατάμε τα 35 λεπτά, μόνο τα πρώτα πέντε-έξι λεπτά, πιστεύω ότι ήμασταν τελείως έξω από τον τρόπο που θέλουμε να παίζουμε” δήλωσε ο τεχνικός των «κυανοκιτρίνων».

Και συνέχισε: “Για μας ήταν ένα ακόμη σημαντικό παιχνίδι. Μένουν ακόμη τρία παιχνίδια μέχρι το τέλος της χρονιάς και πρέπει να είμαστε σοβαροί, να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά όπως δουλεύουμε και να προσπαθούμε να παίξουμε όσο το δυνατόν κάθε εβδομάδα καλύτερο μπάσκετ”.

Κατόπιν, αναφέρθηκε στον Σιλβέιν Φρανσίσκο που λόγω ενός σπασμού στη μέση χρησιμοποιήθηκε ελάχιστα.

“Συγχαρητήρια στα παιδιά και το πιο σημαντικό είναι να είμαστε υγιείς. Ο Σιλβέιν (Φρανσίσκο) είχε έναν σπασμό στη μέση γι’ αυτό και δεν αγωνίστηκε. Οπότε να είμαστε υγιείς, να δουλεύουμε και να προοδεύουμε” πρόσθεσε ο προπονητής του Περιστερίου Βασίλης Σπανούλης.