Στόχος του Βασίλη Σπανούλη, δεν είναι απλώς, να συνεχίσει να παίζει στον Ολυμπιακό, αλλά να επιστρέψει στους τίτλους με τον Ολυμπιακό!

Μιλώντας στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Συνδέσεις» ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Βασίλης Σπανούλης, μίλησε για την επιλογή του στην καλύτερη ομάδα της δεκαετίας στη Euroleague, την αντίδραση των παιδιών του, τον τραυματισμό του και τους επόμενους στόχους του!

Αναλυτικά όσα είπε ο Βασίλης Σπανούλης:

Για την επιλογή του στην All Decade Team της Euroleague αλλά και την αντίδραση από τα παιδιά του:

Σίγουρα είναι πολύ ωραίο συναίσθημα. Τα κορίτσια είναι λίγο πιο πολύ της αγκαλιάς, τα αγόρια μου έδωσαν συγχαρητήρια και συνέχισαν την δραστηριότητά τους.

Για το αν σκέφτηκε να σταματήσει το μπάσκετ όταν τραυματίστηκε τον Φεβρουάριο:

Έχω μάθει και στα καλά και στα άσχημα να είμαι ισορροπημένος και να τα αντιμετωπίζω. Έχω πολύ καλούς ιατρούς, φυσικοθεραπευτές και γυμναστές και όλα πάνε καλά.

Για το αν θα συνεχίσει να παίζει:

Φυσικά και θα συνεχίσω. Ακούω να λένε πως θα αποσυρθώ επειδή τραυματίστηκα και δεν μπορώ. Μου δίνουν «τροφή» τέτοια σχόλια, μου δίνουν κίνητρο.

Για τον στόχο που θέτει με τον Ολυμπιακό στο μέλλον:

Να βοηθήσω τον Ολυμπιακό να επιστρέψει στους τίτλους. Θα παίζω όσο αντέχω και όσο κρίνω πως μπορώ να βοηθήσω την ομάδα μου.

Για το πώς πέρασε στην καραντίνα:

Μαζί με τον τραυματισμό μου ήμουν 4 μήνες μέσα στο σπίτι. Με έξι παιδιά δεν ήταν εύκολο, αλλά σίγουρα πέρασα ποιοτικό χρόνο με την οικογένειά μου.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Σπανούλης: Ευλογημένος για την οικογένεια του Ολυμπιακού (video)