Ο συνεργάτης του Δημήτρη Ιτούδη, Στέφανος Τριαντάφυλλος, μίλησε μετά την προπόνηση της Εθνικής την Τρίτη (29/8) ενόψει του αυριανού “τελικού” πρόκρισης με τη Νέα Ζηλανδία (30/8, 15:40).

Ο Στέφανος Τριαντάφυλλος είπε: 

“Το τρίποντο είναι ένα κομμάτι του παιχνιδιού, αλλά όχι το μοναδικό πρόβλημα. Εμείς πρώτα πρέπει να ασχοληθούμε με το πόσο physical είναι, παίζουν πολύ δυνατά, κάποιες φορές και αντιαθλητικά. Πρέπει να ματσάρουμε αυτή τη σκληράδα και αυτό πιστεύω πως θα μας δώσει το αποτέλεσμα.

Πιστεύουμε πως είμαστε έτοιμοι, είναι ένα κομμάτι στο οποίο έχουμε επενδύσει από την πρώτη μέρα. Έχουμε τέτοιους παίκτες και επειδή το ματς είναι ειδικών συνθηκών, ένας τελικός, όλοι θα δώσουν αυτό το έξτρα που απαιτείται.

Πάντα υπάρχουν σημεία αναφοράς στις ομάδες, εμείς μπορούμε να ξεχωρίσουμε και τον Ντιλέινι στη θέση ‘4’ και τους περιφερειακούς, που είναι πολύ επιθετικοί, όπως και ο Λιάφα που είναι πολύ καλός σουτέρ.

Δεν έχει καμία σχέση το χθεσινό παιχνίδι με αυτό. Εμείς ήρθαμε εδώ να δώσουμε τελικούς, το παιχνίδι με τις ΗΠΑ δεν ήταν τέτοιο. Δεν ασχοληθήκαμε καθόλου με τις ΗΠΑ, ασχολούμαστε μόνο με τη Νέα Ζηλανδία.

Ο Θανάσης θα επανεξεταστεί αύριο, δεν έχουμε ξεκάθαρη εικόνα. Είναι δεδομένη η επιθυμία του να αγωνιστεί αλλά ακόμη δεν ξέρουμε”.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παγκόσμιο Κύπελλο: Με Χόλις-Τζέφερσον και Θανάση το Top-10 της 4ης ημέρας (vid)

Εθνική: Παίζει με Νέα Ζηλανδία ο Θανάσης Αντετοκούνμπο!

Το πανόραμα του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023

Παγκόσμιο Κύπελλο 2023: Το τηλεοπτικό πρόγραμμα ανά ημέρα