allstarbasket,gr

Ο Ηρακλής νίκησε τον Ερμή Σχηματαρίου με 72-55 την Τετάρτη, σε αγώνα που ολοκληρώθηκε σε άδειο γήπεδο, μετά την απόφαση των διαιτητών για εκκένωση του Ιβανώφειου.

Αιτία ήταν τα συνθήματα τα οποία φώναξαν οπαδοί του Ηρακλή, δύο μέρες πριν από τη συμπλήρωση δύο ετών από την τραγωδία στα Τέμπη, όπου 57 συνάνθρωποί μας έχασαν τη ζωή τους στο τρομερό σιδηροδρομικό δυστύχημα.

Η διακοπή έγινε με 8:33 για τη λήξη του αγώνα κι απαιτήθηκαν 40 λεπτά για να εκκενωθεί το κλειστό και να αρχίσει πάλι ο αγώνας.

Στον αγώνα, η ομάδα του Χάρη Μαρκόπουλου κυριάρχησε με την άμυνά της, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο και έφτασε στη 15η νίκη της σε 23 αγώνες.

Είναι σταθερά στην τρίτη θέση της Elite League, πίσω από Μεγαρίδα και Μύκονο και μπροστά από το Ψυχικό (14-9) που τον ακολουθεί.

Ο Ερμής έχει 10-13 ρεκόρ πλέον και ισοβαθμεί με τα Τρίκαλα στη 10η θέση.

Στις 18:30, άρχιζε ο αγώνας Μύκονος-Ελευθερούπολη, εξ αναβολής της 21ης αγωνιστικής.

Δεκάλεπτα: 12-10, 31-25, 48-42, 72-55

Διαιτητές: Χατζημπαλίδης-Κατωτικίδης-Παπαγερίδης

Ηρακλής (Μαρκόπουλος): Παπαρέγκας 6 (1), Μπινιάκου 3 (1), Τσιακμάς 4, Λιάπης 6 (1), Καμπουρίδης 22 (5), Γκοτζαμανίδης 1, Παπαντωνίου 13 (1), Στόουν 2, Καλόγηρος 6, Κώττας 9

Ερμής Σχηματαρίου (Οικονόμου): Γουίλσον 4 (1), Πίπκινς, Τουτζιαράκης 6, Ζερβός 5, Καλημέρης 1, Πιλάβιος 5 (1), Μητσιμπόνας 5 (1), Τζόλος 7, Σταματογιάννης 2, Σάμαρτζιτς 20 (1)

Η photo gallery:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Elite League: Πρόγραμμα-αποτελέσματα 2024/25

Elite League: Η βαθμολογία