Ογκμπέντε

Η ΑΕΚ χτίζει το μέλλον της, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Φέλιξ Ογκμπέντε, του 16χρονου άσου, για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Μπορεί η ΑΕΚ να έχει προχωρήσει σε δύο σπουδαίες μεταγραφές, αλλά οι άνθρωποί της δεν παύουν να ασχολούνται και με τους αθλητές που θα έρθουν από τις μικρότερες ηλικίες, ανακοινώνοντας έτσι την απόκτηση του 16χρονου, Φέλιξ Ογκμπέντε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ:

“Η ΑΕΚ BC ενισχύει το παρόν της, προκειμένου για άμεσες επιτυχίες, αλλά συνεχίζει να βλέπει και προς το μέλλον.

Η ΑΕΚ ΒC ανακοινώνει, ότι υπέγραψε σήμερα (05/08) πενταετές συμβόλαιο, ήτοι έως το 2025, ο αθλητής της, Φέλιξ Ογκμπέντε (16 χρ., 2μ.00). Ο νεαρός φόργουορντ υπήρξε εκ των πρωταγωνιστών της Ομάδας Παίδων του Βαγγέλη Τσεπέλη, την περασμένη αγωνιστική περίοδο, στο Πρωτάθλημα Α΄ Κατηγορίας της ΕΣΚΑ.

Η παραπάνω εξέλιξη συνιστά απότοκο της απαιτητικής και αποτελεσματικής προσπάθειας, που καταβάλλεται επί μακρόν από τους προπονητές, τους σκάουτερ και τους επιστημονικούς συνεργάτες της ΑΕK ΒC ΑCADEMY – DRAGAN SAKOTA.

Ο Φέλιξ, συνοδεία των γονέων του και του πρώην προπονητή του Σπύρου Βελλινιάτη -υπό τις οδηγίες του οποίου εκπαιδεύτηκε για πέντε χρόνια- επισκέφτηκε σήμερα τα Γραφεία της «Βασίλισσας», στο Νέο Ηράκλειο. Ο Φέλιξ στα πρώτα του μπασκετικά βήματα φόρεσε τη φανέλα των Τριών Αστέρων, της Ελευθερίας Μοσχάτου και του Ανταίου”.