Οι Σαν Αντόνιο Σπερς νίκησαν με 76-69 τους Ντάλας Μάβερικς στο Summer League του ΝΒΑ στο Λας Βέγκας, στην κόντρα των δύο πρώτων επιλογών στο φετινό draft.

Ήταν μια… χορταστική αναμέτρηση με πλούσιο θέαμα κι ειδικά από τον Φλαγκ.

Το Νο1 του draft πέτυχε για τους Μάβερικς 31 πόντους, με 10/21 σουτ, στον δεύτερο αγώνα του με τη φανέλα τους, τα ξημερώματα της Κυριακής στο sold out γήπεδο του Λας Βέγκας.

Έκανε ορισμένα εντυπωσιακά καρφώματα, ενώ είχε επίσης 4 ριμπάουντ, μια ασίστ και ένα block.

Από την άλλη, το Νο2 του draft, Ντίλαν Χάρπερ έπαιξε 20 λεπτά και πέτυχε 16 πόντους.

Είχε επίσης 6 ριμπάουντ, 2 ασίστ, δύο κλεψίματα και ένα κόψιμο.

Οι Σπερς πίεσαν τον Φλαγκ ρίχνοντας πάνω του τον Κάρτερ Μπράιαντ, έναν τρομερό αμυντικό που επελέγη φέτος στο Νο15 του draft και προσπάθησε να δυσκολέψει το παιχνίδι του.

Κέρδισε πάντως κάμποσα φάουλ και είχε 8/13 από τη γραμμή των βολών.

Μάβερικς και Σπερς θα τεθούν αρκετές φορές αντιμέτωποι στην κανονική περίοδο, οπότε οι δύο πρώτες επιλογές του φετινού draft θα έχουν την ευκαιρία να κοντραριστούν.

“Νομίζω δώσαμε στο ΝΒΑ μια γεύση όσων θα δουν από εμάς” είπε ο γκαρντ του Σαν Αντόνιο Ντίλαν Χάρπερ. “Παίξαμε καλά και οι δύο και θα τα συναντηθούμε αρκετές φορές στη σεζόν”.

 

Τα highlights του Κούπερ Φλαγκ:


Tα highlights του Ντίλαν Χάρπερ: