Γουεμπανιάμα

Λίγες ώρες μετά την καταγγελία του Βίκτορ Γουεμπανιάμα περί ψεύτικης συνέντευξής του, η FIBA απολογήθηκε δημοσίως και “κατέβασε” το σχετικό άρθρο!

Ο υπερταλαντούχος Γάλλος έγραψε σε story του στο Instagram: “Τέσσερις ημέρες πριν, η FIBA δημοσίευσε μία ΨΕΥΤΙΚΗ συνέντευξή μου. Τι στο καλό;”

Στο επίσημο site της παγκόσμιας ομοσπονδίας, η συνέντευξη χαρακτηρίστηκε “αποκλειστική”, όμως, το βράδυ της Τετάρτης (22/2) υπήρχε αλλαγή δεδομένων.

Ιδού τι αναφέρει η FIBA:

“Ένα άρθρο που χαρακτηρίστηκε “υποτιθέμενη συνέντευξη με τον Βίκτορ Γουεμπανιάμα“, δημοσιεύθηκε πρόσφατα στο site της FIBA.

Αφού εκφράστηκαν αμφιβολίες από τον παίκτη σχετικά με τη συνέντευξη, η οποία παραχωρήθηκε στη FIBA από έμπειρο Γάλλο συνεργάτη, η γνησιότητα της συνέντευξης δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί.

Η FIBA χωρίς καθυστέρηση αφαίρεσε το άρθρο & όλες τις σχετικές αναρτήσεις στα social media και έλυσε τη συνεργασία της με τον freelance ρεπόρτερ.

Η FIBA ζητά συγγνώμη από τον Βίκτορ & και τη γαλλική ομάδα και τους εύχεται τα καλύτερα εν όψει των προσεχών αγώνων για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου“.

Το σχετικό tweet: