Τα ”clicks” και οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών της περσινής Basket League που βράβευσε ο ΕΣΑΚΕ κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης του για το φετινό ”τζάμπολ”.

Μάνος Παπαδόπουλος, βραβείο στον πρωταθλητή Ελλάδας, Παναθηναϊκό: Θα ήθελα να ευχηθώ το νέο πρωτάθλημα να είναι χωρίς βία. Είμαι σίγουρος ότι θα είναι ανταγωνιστικό και το θέαμα θα φέρει κόσμο στο γήπεδο. Ήρθε η ώρα ο κόσμος να έρθει στο γήπεδο και να δει μόνο μπάσκετ, μακριά από την αντιπαλότητα των τελευταίων ετών.”

Χάρης Κουτάς, βραβείο στην ΑΕΚ για το Διηπειρωτικό Κύπελλο:Ήταν ένα πολύ σημαντικό τρόπαιο. Ταξιδέψαμε πολύ για να το πάρουμε παίζοντας δύο δυνατά παιχνίδια. Ελπίζω το πρωτάθλημα αυτό να είναι ανταγωνιστικό. Το ανταγωνιστικό κρίνεται από την ψαλίδα ανάμεσα στον πρώτο και τον τελευταίο. Ευχόμαστε ένα πρωτάθλημα χωρίς βία και να έχουμε μια χρονιά με υγεία.

Νικ Καλάθης, βραβείο MVP και του πιο δημοφιλή παίκτη στη Λίγκα: Ευχαριστώ για το βραβείο. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες, τον προπονητή μου και τον οργανισμό. Εύχομαι να έχουμε όλοι καλή σεζόν με υγεία.

Μάκης Γιατράς, βραβείο για τον καλύτερο προπονητή:Είναι τιμή να με βραβεύει ο κύριος Μαρκόπουλος. Στο πρόσωπό μου βραβεύεται ο οργανισμός του Προμηθέα και ο κόσμος της Πάτρας που αγάπησε την ομάδα και συνεχίζει να την ενισχύει. Είναι τιμή για εμένα και για την ομάδα μου. Το αφιερώνω σε όσους με πίστεψαν με αγάπησαν και μου έδειξαν εμπιστοσύνη.

Δημήτρης Κακλαμανάκης, βραβείο του πιο βελτιωμένου παίκτη: Θα ήθελα να ευχαριστήσω για αυτή την ανάδειξη. Είναι μεγάλη τιμή για εμένα και θα ήθελα να αφιερώσω αυτό το βραβείο στην ομάδα του Λαυρίου, αλλά και στον προπονητή Χρήστο Σερέλη, αλλά και τον πρόεδρο. Και εύχομαι να έχουμε όλοι υγεία.

Ζώης Καράμπελας, βραβείο του καλύτερου νεαρού παίκτη: Ευχαριστώ όλους για το βραβείο, αλλά και τον πρώην προπονητή μου, Αργύρη Πεδουλάκη, που χωρίς εκείνον δεν θα το έπαιρνα.

Χάουαρντ Σαντ Ρος, βραβείο καλύτερου αμυντικού: Ευχαριστώ για το βραβείο. Είναι τιμή. Ευχαριστώ τους προπονητές και τους συμπαίκτες μου. Σας ευχαριστώ όλους.