Στέλιος Συμεωνίδης

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για την απώλεια του Στέλιου Συμεωνίδη εξέδωσαν η ΕΟΚ, ο ΕΣΑΚΕ και ο ΠΣΑΚΚ.

Η συλλυπητήρια ανακοίνωση της ΕΟΚ:

Βαθιά θλίψη προκάλεσε στην οικογένεια του ελληνικού μπάσκετ η είδηση του θανάτου του Στέλιου Συμεωνίδη. Ο παλαίμαχος διαιτητής πέθανε σε ηλικία 70 ετών, μετά από μια περιπέτεια υγείας που αποδείχθηκε αξεπέραστη και μοιραία.

Ο Στέλιος Συμεωνίδης υπηρέτησε την ελληνική διαιτησία για σχεδόν τρεις δεκαετίες σφυρίζοντας, αλλά και μετά το 2000, έτος κατά το οποίο αποσύρθηκε, ως μέλος της ΚΕΔ και πρόεδρός της.

Τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΟΚ και ο πρόεδρος Βαγγέλης Λιόλιος, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στα μέλη της οικογένειάς του και τους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Η κηδεία του θα γίνει αύριο (29/7) στον Ιερό Ναό Δώδεκα Αποστόλων Πεύκων, στις 11.

Τα συλλυπητήρια της ΚΕΔ:

“Η ΚΕΔ/ΕΟΚ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια για την απώλεια του πρώην Διεθνή Διαιτητή και επί σειρά ετών πρώην Προέδρου της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας Στέλιου Συμεωνίδη και συμπαραστέκεται στο πένθος της οικογένειας και των οικείων του.

Ο Στέλιος Συμεωνίδης απετέλεσε μια εξέχουσα προσωπικότητα στο χώρο της Διαιτησίας και με την παρουσία του τόσο ως ενεργός Διαιτητής όσο και ως Πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας στη συνέχεια, προσέφερε πολύ σημαντικό έργο στην ανάπτυξη της Ελληνικής Διαιτησίας.

Θα παραμείνει στη μνήμη όλων μας ως ένας πετυχημένος παράγοντας αλλά περισσότερο ως ένας αγαπητός φίλος και συνεργάτης.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Εκ μέρους της ΚΕΔ/ΕΟΚ”

Τα συλλυπητήρια του ΕΣΑΚΕ:

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ και ο πρόεδρος του κ. Ευάγγελος Γαλατσόπουλος εκφράζουν την θλίψη τους για την απώλεια του Στέλιου Συμεωνίδη και τα ειλικρινή συλλυπητήρια τους στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντα.

Ο Στέλιος Συμεωνίδης υπηρέτησε για πολλές δεκαετίες το ελληνικό μπάσκετ ως αθλητής, προπονητής, διεθνής διαιτητής, μέλος και επικεφαλής της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησία, ενώ ξεχώριζε για το χαρακτηριστικό χιούμορ του που δεν το έχανε ακόμη και στις δύσκολες στιγμές.

Ο Θεός να τον αναπαύσει.

Ο ΠΣΑΚΚ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια:

Τα συλλυπητήρια της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

Η συλλυπητήρια ανακοίνωση του Περιστερίου:

Η ΚΑΕ Περιστέρι bwin εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Στέλιου Συμεωνίδη, που έφυγε από τη ζωή.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…

Τα συλλυπητήρια του ΠΑΟΚ:

Η συλλυπητήρια ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης:

Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ εκφράζει τη θλίψη της για τον θάνατο του πρώην διαιτητή και επικεφαλής της ΚΕΔ, Στέλιου Συμεωνίδη. Εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντα. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…

Τα συλλυπητήρια της ΑΕΚ: