Μια πολύ ενδιαφέρουσα ανάλυση για το offensive rating του Ολυμπιακού στη EuroLeague και όσα σημαίνει, φιλοξενεί το τεύχος Φεβρουαρίου του AllStar Basket.

Ο Χρήστος Καούρης κατέγραψε τα έως τώρα δεδομένα του Ολυμπιακού στη Euroleague, με πιο φανταχτερό, το υψηλότερο offensive rating της διοργάνωσης και όταν τα σύγκρινε με τις προηγούμενες σεζόν -που η κανονική περίοδος διεξάγεται με το συγκεκριμένο format- έβγαλε ως αποτέλεσμα το… Final-4!

Διότι αποδεικνύεται ότι η επίθεση δίνει πλεονέκτημα έδρας και όλες τις φορές -πλην μίας- την πρωτιά στην κανονική περίοδο!

Επειδή, όμως μιλάμε για ομάδες του υψηλότερου επιπέδου, την ίδια στιγμή με το υψηλότερο offensive rating, διατηρούσαν σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις μια Top-6 άμυνα, αλλά και ένα ποσοστό ασίστ που ξεπερνούσε το 60%.

Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη την ανάλυση και την παρουσίαση των πεπραγμένων των ομάδων με το υψηλότερο offensive rating από το 2016/17, στο τεύχος Φεβρουαρίου του AllStar Basket, που κυκλοφορεί ήδη στα περίπτερα όλης της Ελλάδας.