Με τη Δήμαρχο Ζωγράφου

Μια πολύ όμορφη εκδήλωση, ουσιαστική, λιτή αλλά γεμάτη αγάπη για το μπάσκετ, όπως και ο ίδιος ο Αντώνης Φώτσης, σε όλη αυτή τη μακρά αθλητική του διαδρομή, έγινε το Σάββατο στα Ιλίσια, όπου το κλειστό γυμναστήριο της περιοχής πήρε το όνομα του διεθνή φόργουορντ! 

Δεκάδες άνθρωποι από όλη την μπασκετική οικογένεια, παιδιά, απλοί φίλαθλοι, προπονητές, διαιτητές, κριτές, φίλοι κι όλοι όσοι γαπούν τον Αντώνη κατέκλεισαν το απόγευμα του Σαββάτου το κλειστό των Ιλισίων!

Ο Δήμος Ζωγράφου τίμησε τον Αντώνη Φώτση δίνοντας το όνομά του στο κλειστό γυμναστήριο όπου έμαθε μπάσκετ ο Φώτσης. Στο ίδιο που παίζει πλέον με τη φανέλα του Ηλυσιακού, όταν αποφάσισε να αποχωρήσει από το επαγγελματικό μπάσκετ και να επιστρέψει στις ρίζες!

Χαιρετισμούς απηύθυναν μεταξύ άλλων ο Παναγιώτης Γιαννάκης, η Δήμαρχος Ζωγράφου κ.Καβατσάκη, ο Φίλιππος Ταμπάκης και άλλοι. 

Ακολούθησε αγώνας μεταξύ της Εθνικής ομάδας του 2005/2006 και φίλων του Αντώνη Φώτση.

“Παρέλασαν” σχεδόν όλοι οι σπουδαίοι παίκτες που χάρισαν στην Εθνική μας το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ του 2005 και το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο του 2006!

Στην ομάδα φίλων του Φώτση αγωνίστηκαν κυρίως παίκτες του Ηλυσιακού συν ορισμένους φίλους του Αντώνη εν ενεργεία παίκτες της Α1.