Γαλατσόπουλος

Η Κρήτη και το Ηράκλειο θα φιλοξενήσουν τη μεγάλη γιορτή του επαγγελματικού μπάσκετ. Το 24ο ΕΚΟ All Star Game θα πραγματοποιηθεί στα “Δύο Αοράκια” το Σαββατοκύριακο 8 και 9 Φεβρουαρίου!

Έπειτα από δέκα χρόνια η διοργάνωση θα φιλοξενηθεί και πάλι στο συγκεκριμένο γήπεδο, ενώ το ΕΚΟ All Star Game επιστρέφει στην Κρήτη για πρώτη φορά από το 2014 όταν και είχε διεξαχθεί στα Χανιά.

Την ανακοίνωση έκανε ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ κ. Ευάγγελος Γαλατσόπουλος στο πλαίσιο της εκδήλωσης για τη συνεργασία της ΕΚΟ και του ΕΣΑΚΕ για την Basket League.

ΕΚΟ Basket League

Ο κ. Γαλατσόπουλος ανάφερε: “Το 24ο ΕΚΟ All Star Game θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο της Κρήτης, στο κλειστό γυμναστήριο “Δύο Αοράκια” το Σαββατοκύριακο 8 και 9 Φεβρουαρίου. Μετά την Πάτρα και την Θεσσαλονίκη, ο θεσμός του EKO All Star Game ταξιδεύει στο νησί της Κρήτης και σε μια ακόμη μεγάλη πόλη της χώρας μας.

Το Ηράκλειο έχει αποδείξει εδώ και δεκαετίες την αγάπη του για το μπάσκετ, ενώ έχει δημιουργήσει την δική του παράδοση στην διεξαγωγή μεγάλων διοργανώσεων. Θεωρούμε ότι έχει όλα τα εχέγγυα για να φιλοξενήσει μια απόλυτα επιτυχημένη “Γιορτή του Επαγγελματικού Μπάσκετ” όπως ήταν οι δύο προηγούμενες μετά την αναβίωση του θεσμού.

Το 24ο ΕΚΟ All Star Game θα έχει το… άρωμα της κρητικής φιλοξενίας και μια σειρά από εκπλήξεις που θα ανακοινωθούν όσο πλησιάζουμε προς το διήμερο 8 και 9 Φεβρουαρίου. Κάθε θεσμός για να παραμείνει επιτυχημένος πρέπει να ανανεώνεται και σε συνεργασία με τον ΠΣΑΚ και την EKO θα συμπεριλάβουμε στην 24ο διοργάνωση καινοτομίες για να συνεχίσει το All Star Game να είναι από τις πιο αγαπημένες εκδηλώσεις των παιδιών, των νέων και της ελληνικής οικογένειας”.

Γαλατσόπουλος-Γλυνιαδάκης

Για μία ακόμα χρονιά συνδιοργανωτής στο ΕΚΟ All Star Game θα είναι ο ΠΣΑΚ. Ο πρόεδρος του συνδέσμου των αθλητών, κ. Ανδρέας Γλυνιαδάκης στάθηκε τόσο στη διοργάνωση όσο και στις κοινωνικές δράσεις.

“Ο ΠΣΑΚ πάντα θέλει να υποστηρίζει τις κοινωνικές δράσεις και θα συμμετέχει στην υλοποίηση της προσπάθειας του ‘’Make Your Point’’. Όταν έπαιζα στο Σιάτλ, η ομάδα είχε αναλάβει μια παρόμοια δράση, να ανακατασκευάσει ένα ανοικτό γήπεδο.

Ως Κρητικός, χαίρομαι που θα γίνει στο Ηράκλειο το EKO Αll Star Game. Είναι σημαντική η επίδραση για την ανάπτυξη του μπάσκετ, γιατί την προηγούμενη φορά που φιλοξενήθηκε στα Χανιά, αυξήθηκαν κατά 3.000 τα νέα δελτία!”.

Γαλατσόπουλος: “Με την ΕΚΟ μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα για το μπάσκετ και για την κοινωνία”

Τις υποστηρικτικές του ενέργειες στο πλαίσιο της συνεργασίας τους για την Basket League, παρουσίασαν η ΕΚΟ και ο ΕΣΑΚΕ σε εκδήλωση που έλαβε χώρα την Τρίτη 26 Νοεμβρίου, στο Ίδρυμα Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή.

ΕΚΟ Basket League

Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ κ. Ευάγγελος Γαλατσόπουλος αναφέρθηκε στο κοινό όραμα που υπάρχει ανάμεσα στην ΕΚΟ και τον ΕΣΑΚΕ και ανακοίνωσε την έναρξη των κοινωνικών δράσεων “Make Your Point” ένα καινοτόμο για τα ελληνικά δεδομένα πρόγραμμα το οποίο συνδέει το επαγγελματικό μπάσκετ με τους νέους ανθρώπους.

Ο κ. Γαλατσόπουλος καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και στην τοποθέτησή του επεσήμανε:

“Η συνεργασία μας με την EKO, μια από τις μεγαλύτερες και πιο αναπτυσσόμενες ελληνικές επιχειρήσεις, δεν άρχισε φέτος με την Κεντρική Χορηγία της Basket League. Μαζί με τον ΠΣΑΚ, την EKO και τους ανθρώπους της αναβιώσαμε ύστερα από τέσσερα χρόνια διακοπής, τον Φεβρουάριο του 2018 τον θεσμό του All Star Game με απόλυτα επιτυχημένη διοργάνωση στην μπασκετούπολη Πάτρα.

Το 2019 η επιτυχία ήταν ακόμη μεγαλύτερη στην Θεσσαλονίκη, που το 23ο All Star Game συνδυάστηκε με την επέτειο των 100 χρόνων ελληνικού μπάσκετ στο “λίκνο” του αθλήματος για την χώρα μας και με το κατάμεστο από παιδιά και οικογένειες Αλεξάνδρειο.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η συνεργασία μας με την EKO για το All Star Game συνεχίζεται και επιπλέον διευρύνεται με την ανάληψη από την πλευρά της κορυφαίας ελληνικής εταιρείας πετρελαιοειδών της Κεντρικής Χορηγίας της Basket League. Για μας οι χορηγοί δεν είναι απλά συνεργάτες, αλλά συμπαίκτες στην προσπάθεια να χαρίσουμε στο φίλαθλο κοινό συγκινήσεις, όμορφες στιγμές και θέαμα.

Επίσης, για μας η χορηγία δεν είναι μια απλή οικονομική συναλλαγή. Με τους συμπαίκτες μας θέλουμε να μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα για το μπάσκετ και για την κοινωνία. Ο αθλητισμός είναι παγκόσμιο κοινωνικό φαινόμενο. Ο αθλητισμός μπορεί να συμβάλει στην βελτίωση της κοινωνίας, γιατί αποτελεί έναν από τους πλέον ενδεδειγμένους τρόπους διαπαιδαγώγησης.

ΕΣΑΚΕ-ΕΚΟ

Διδάσκει την ευγενή άμιλλα. Ότι χωρίς προσπάθεια δεν μπορούν να επιτευχθούν υψηλοί στόχοι. Πως πρέπει να σέβεσαι τον συμπαίκτη, τον αντίπαλο και τον ίδιο τον εαυτό σου. Διδάσκει, επίσης, το ομαδικό πνεύμα και την αλληλεγγύη.

Όπως ο αθλητής του μπάσκετ βοηθάει τον συμπαίκτη του για να νικήσει η ομάδα, έτσι και εμείς ο ΕΣΑΚΕ και η ΕΚΟ, ο Κεντρικός Χορηγός της Basket League, οφείλουμε να ανταποδώσουμε την αγάπη των φιλάθλων και να μεταδώσουμε στα νέα παιδιά τις αξίες του αθλητισμού.

Αυτές είναι οι επιδιώξεις των ενεργειών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης με την ονομασία “Make Your Point” που παρουσιάζουμε σήμερα. Είναι ένα καινοτόμο για τα ελληνικά δεδομένα πρόγραμμα το οποίο συνδέει το επαγγελματικό μπάσκετ και την EKO Basket League με την κοινωνία και το πιο ευαίσθητο κομμάτι της, τους νέους ανθρώπους.

Πρόκειται για ακόμη μια σειρά ενεργειών προς τον κοινό μας στόχο, του ΕΣΑΚΕ και της EKO, να έρθει κοντά στο μπάσκετ η νεολαία του τόπου μας, να γεμίσουν τα γήπεδα της EKO Basket League από οικογένειες και παιδιά.

Σχορτσανίτης

Φίλες και φίλοι,

Είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί ανακοινώνουμε την έναρξη των κοινωνικών δράσεων “Make Your Point” ενώ τα πρώτα δείγματα γραφής της EKO Basket League της σεζόν 2019-20 είναι εξαιρετικά. Το Πρωτάθλημα μας είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό και ενδιαφέρον κάτι που επιβεβαιώνεται από το γεγονός ότι στις πρώτες οκτώ αγωνιστικές οι αναμετρήσεις με διαφορές έως πέντε πόντους αυξήθηκαν σε 17 από 13 στο ίδιο διάστημα την προηγούμενη σεζόν.

Βλέπουμε, επίσης, τις ομάδες του Πρωταθλήματος μας να έχουν πετυχημένη παρουσία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, στη EuroLeague, στο Basketball Champions League και το EuroCup.

Ακόμη στην συντριπτική πλειοψηφία των αγώνων της EKO Basket League, πράγματι το κοινό αποτελείται από ανθρώπους, άνδρες, γυναίκες και παιδιά που αγαπούν και διασκεδάζουν το μπάσκετ.

Η υπόσχεση μας είναι ότι θα κάνουμε το παν για την επιτυχία του προγράμματος “Make Your Point”, που είμαι σίγουρος ότι θα το αγκαλιάσουν οι τοπικές κοινωνίες και οι φίλαθλοι”.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.