3Χ3

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν και πάλι στη Βάρκιζα για το ομορφότερο και το πιο συναρπαστικό παιχνίδι του μπάσκετ!

Για δεύτερη χρονιά στη σειρά ο Δήμος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης διοργανώνει σε συνεργασία με τη Greece3x3, το συναρπαστικό Τουρνουά FIBA Greece 3×3 Basketball.

Η μεγάλη αθλητική γιορτή  που πέρυσι σημείωσε πολύ μεγάλη επιτυχία και συγκέντρωσε πλήθος κόσμου και αστέρων του μπάσκετ (Παναγιώτης Γιαννάκης, Βασίλης Σπανούλης, Γιάννης Μπουρούσης) θα φιλοξενηθεί στο πλακόστρωτο της κεντρικής πλατείας της Βάρκιζας από την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου μέχρι και την Κυριακή 2 Οκτωβρίου. 

Το πρόγραμμα του Τουρνουά FIBA Greece 3×3 Basketball περιλαμβάνει οκτώ διαφορετικές ηλικιακές κατηγορίες:

  1. U11 mixed (έτη γεννήσεως 2011-2014)
  2. U13 mixed (2009-2010)
  3. U15 women (2007-2008)
  4. U15 men (2007-2008)
  5. U18 women (2004-2006)
  6. U18 men (2004-2006)
  7. Open women (1962-2003)
  8. Open men (1962-2003)

Το δημοφιλέστερο αστικό άθλημα του κόσμου

Χαράς ευαγγέλια λοιπόν για τους φίλους του μπάσκετ: για όλους τους φίλους του μπάσκετ, ανεξαρτήτως ηλικίας, φύλου, προϋπηρεσίας στα γήπεδα και αγωνιστικής καριέρας, καθόσον εδώ ακριβώς έγκεινται  η ιδιαιτερότητα, η φιλοσοφία και η κινητήρια δύναμη του 3×3.

Είναι ένα παιχνίδι για όλους!

Το 3×3 Basketball εξαπλώνεται ραγδαίως και μανιωδώς, αρχής γενομένης από πέρυσι στο Τόκιο αποτελεί επίσημο άθλημα στο πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων, προσελκύει διαρκώς νέους φίλους και αυτή τη στιγμή θεωρείται ως το πιο αναπτυσσόμενο και δημοφιλές αστικό άθλημα στον κόσμο.

Χρηματικά έπαθλα και δώρα 

Η νικήτρια ομάδα της κατηγορίας Open Men θα εισπράξει το μεγάλο χρηματικό έπαθλο των 800 ευρώ, ενώ η ομάδα που θα καταλάβει την δεύτερη θέση της κατηγορίας θα πάρει 200 ευρώ.

Επίσης οι ομάδες που θα συμμετάσχουν θα διεκδικήσουν ποδήλατα, ρολόγια BOSS, συλλεκτικά στυλό Parker, συλλεκτικές μπάλες και άλλα δώρα.  

Κόστος συμμετοχής

1) U11 mixed:20 ευρώ ανά ομάδα και δωρεάν για όλα τα παιδιά που πηγαίνουν σε Δημοτικά σχολεία του Δήμου Βάρης- Βούλας- Βουλιαγμένης.
2) U13 mixed:20 ευρώ ανά ομάδα και δωρεάν για όλα τα παιδιά που πηγαίνουν σε Δημοτικά σχολεία του Δήμου Βάρης- Βούλας -Βουλιαγμένης.
3) U15 women: 20 ευρώ ανά ομάδα και 5 ευρώ ανά άτομο για τους μαθητές των Γυμνασίων του Δήμου Βάρης –Βούλας- Βουλιαγμένης
4) U15 men: 20 ευρώ ανά ομάδα και  5 ευρώ ανά άτομο για τους μαθητές των Γυμνασίων του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης
5) U18 women: 40 ευρώ ανά ομάδα και 5 ευρώ ανά άτομο για τους μαθητές των Γυμνασίων και Λυκείων του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης
6) U18 men: 40 ευρώ ανά ομάδα και 5 ευρώ ανά άτομο για τους μαθητές των Γυμνασίων και Λυκείων του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης
7) Open women: 40 ευρώ ανά ομάδα
8) Open men: 80 ευρώ ανά ομάδα

Διαγωνισμοί α λα ΝΒΑ

Όπως σε κάθε διοργάνωση της Greece3x3, παρομοίως και σε αυτό στη Βάρκιζα θα διεξαχθούν διαγωνισμοί βγαλμένοι από τον κόσμο του ΝΒΑ (Skills Challenge, Τhree-point contest, Shooting Stars, Shoot Αll Around) στους οποίους μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή όλοι οι διαγωνιζόμενοι και να διεκδικήσουν πλούσια δώρα.

Η εξόφληση του κόστους συμμετοχής μπορεί να καταβληθεί κατά την διαδικασία της εγγραφής (Registration), μία ώρα πριν από την έναρξη των αγώνων της πρώτης ημέρας του Τουρνουά.

Ταυτόχρονα οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν δωρεάν τις αγωνιστικές στολές τους. 


Απαραίτητες προϋποθέσεις συμμετοχής

1. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΡΟΦΙΛ ΠΑΙΚΤΗ ΚΑΙ ΟΜΑΔΑΣ: Η δημιουργία προφίλ παίκτη και ομάδας πρέπει να πραγματοποιηθεί μέσω της ιστοσελίδας play.fiba3x3.com. Μετά τη δημιουργία του προφίλ οι παίκτες αναζητούν το Τουρνουά που τους ενδιαφέρει με το όνομα Greece 3×3 και δηλώνουν συμμετοχή.

  1. ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΚΑΡΤΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΑΘΛΗΤΗ : Απαιτείται η επίδειξη της Κάρτας Υγείας Αθλητή (για αθλητές και αθλήτριες) ή βεβαίωση υπογεγραμμένη από ιατρό με την οποία  βεβαιώνεται η ικανότητα άθλησης και συμμετοχής σε αθλητικές δραστηριότητες. Οι Κάρτες Υγείας Αθλητή και οι βεβαιώσεις υγείας θα πρέπει να έχουν ισχύ για την αγωνιστική περίοδο 2022-23. 
  2. ΑΠΟΔΟΧΗ ΟΡΩΝ: Απαιτείται επίσης η αποδοχή όλων των αγωνιστικών και οργανωτικών όρων του Τουρνουά και των διαγωνιστικών γεγονότων, καθώς επίσης και η αποδοχή όλων των όρων Αποποίησης Ευθύνης, χρήσης Προσωπικών Δεδομένων/ στοιχείων και χρήσης εικόνας και αρχείων πολυμέσων, με την υπογραφή του αντίστοιχου εντύπου WAIVER & GDPR απ’ όλους τους συμμετέχοντες πριν από την είσοδό τους στην αγωνιστική εγκατάσταση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.