ΟΣΕΚΑ

Η αντίστροφη μέτρηση για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ανδρών μπάσκετ με αμαξίδιο, που θα διεξαχθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας την ερχόμενη εβδομάδα (13-18/7), έχει ξεκινήσει.

Οι επτά ομάδες, που μαζί με την Εθνική Ελλάδας θα αποτελέσουν την 8άδα, η οποία θα διαγωνιστεί για την άνοδο στην Division 1, “πακετάρουν” τα πράγματά τους, προκειμένου να έρθουν στη χώρα μας.

Την Τρίτη (13/7) στις 11:00 έχει οριστεί το πρώτο τζάμπολ της διοργάνωσης, ανάμεσα στη Σερβία και την Κροατία. Στις 13:30 η Αυστρία συναντά τη Λιθουανία και στις 16:00 η Ρωσία παίζει με τη Βοσνία Ερζεγοβίνη.

Στις 18:30 έχει οριστεί μια μικρή Τελετή Έναρξης, καθώς παραμένουν σε ισχύ τα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας και το πρόγραμμα της πρεμιέρας ολοκληρώνεται, με την αναμέτρηση της Ελλάδας με τη Λετονία (19:15).

Όπως ενημέρωσε η ΟΣΕΚΑ, η είσοδος στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας επιτρέπεται μόνο με διαπιστεύσεις. Οι δημοσιογράφοι, που θέλουν να καλύψουν τους αγώνες του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, παρακαλούνται όπως αποστείλουν σχετικό αίτημα συμμετοχής στο mail [email protected].

Το πρόγραμμα των ομίλων:

Το πρόγραμμα των νοκ άουτ αγώνων: