Βατούτιν

Στις νομικές ενέργειες που προέβη η ΤΣΣΚΑ Μόσχας μετά τον αποκλεισμό από την EuroLeague, αναφέρθηκε ο Αντρέι Βατούτιν, ενώ στάθηκε στην οικονομική ζημία της ομάδας.

Ο ισχυρός άνδρας της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Αντρέι Βατούτιν παραχώρησε συνέντευξη στην Mozzartsport και μίλησε για τις νομικές ενέργειες της “ομάδας του στρατού” κατά της EuroLeague.

Όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος του κλαμπ, η ρωσική ομάδα έχει δεχθεί οικονομικό πλήγμα μετά τον αποκλεισμό από τη διοργάνωση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: 

“Κινηθήκαμε νομικά στο δικαστήριο του Λουξεμβούργου με αίτημα να ληφθούν προσωρινά μέτρα λόγω του αποκλεισμού μας από τη διοργάνωση και την επιστροφή του συλλόγου στην EuroLeague. Το αίτημα απορρίφθηκε. Στη συνέχεια καταθέσαμε έφεση κατά της δικαστικής απόφασης και περιμένουμε νέα απόφαση. Η διαδικασία προχωρά από ειδικούς νομικούς, ο σύλλογος δεν αφιερώνει χρόνο σε αυτό. Κατανοούμε πως το να δοθεί λύση σήμερα είναι πρακτικά αδύνατο. Ελπίζουμε ότι τουλάχιστον θα λάβουμε νομικές διευκρινήσεις της κατάστασης”. 

“Ο αποκλεισμός επηρέασε τις δραστηριότητες του συλλόγου από όες τις απόψεις. Οι ιδιοκτήτες και οι χορηγοί βρίσκονται εν μέσω κρίσης και δεν ενδιαφέρονται να ξοδέψουν πολλά χρήματα μόνο για να συμμετάσχουν στη VTB League. Γι’ αυτό άλλωστε μειώθηκε το μπάτζετ. Έχουμε αποχωρήσει από την διεθνή σκηνή, επομένος ο ρόλος της ΤΣΣΚΑ στο παγκόσμιο μπάσκετ περιορίζεται. Είναι δύσκολο να συμβιβαστείς με αυτό “, είπε κλείνοντας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Απορρίφθηκε η προσφυγή κατά της EuroLeague – Κατέθεσε έφεση