Χωρίς τον Μάρκο Μπελινέλι, τον Τόρνικε Σενγκέλια και με μια πιο νεανική ομάδα θα δούμε τη Βίρτους Μπολόνια την επόμενη αγωνιστική περίοδο, όπως είπε ο Μάσιμο Ζανέτι.
Ο ιδιοκτήτης της Βίρτους πανηγύρισε με την ομάδα του, χθες, την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Ιταλίας, μετά το 3-0 στις νίκες στη σειρά τελικών με την Μπρέσια.
Όπως τόνισε έπειτα από τους πανηγυρισμούς, η Βίρτους Μπολόνια γυρίζει σελίδα.
“Από τη νέα σεζόν προχωράμε να χτίζουμε σε ένα νεανικό ρόστερ. Γνωρίζουμε ήδη ότι δεν θα έχουμε τον Τόρνικε Σενγκέλια και τον Μάρκο Μπελινέλι” είπε ο Ζανέτι και εξήγησε:
“Ο Σενγκέλια είχε μια πρόταση, μια μεγάλη ευκαιρία που δεν θα μπορούσε να χάσει, από την Μπαρτσελόνα. Ο Μάρκο, λογικά σταματάει το μπάσκετ.
Θα προχωρήσουμε με νέους παίκτες, έχουμε κλείσει ήδη, έχουμε υπογράψει ορισμένους από αυτούς και θα ανακοινωθούν σύντομα. Πιστεύουμε στον Ντούσκο Ιβάνοβιτς. Για να φτιάξει μια νεανική ομάδα, κάτι καινούργιο” είπε ο ιδιοκτήτης της Βίρτους Μπολόνια.