Οι Λος Άντζελες Σπαρκς νίκησαν στην εκπνοή με 101-99 τις Νιου Γιορκ Λίμπερτι στο Barclays Center, ενώ οι Ουάσινγκτον Μίστικς επικράτησαν με 69-58 των Σιάτλ Στορμ, στους δύο αγώνες που έγιναν τα ξημερώματα της Κυριακής (27/7) στο WNBA.
Μετά από ένα συναρπαστικό τέταρτο δεκάλεπτο, η Ρίκια Τζάκσον σφράγισε τη νίκη της ομάδας του LA με ένα νικητήριο καλάθι, ολοκληρώνοντας μια εμφάνιση 24 πόντων που έδωσε στους Λος Άντζελες Σπαρκς τη νίκη επί των Νιου Γιορκ Λίμπερτι με 101-99.
Εξαιρετική εμφάνιση για τις νικήτριες πραγματοποίησαν και οι Κέλσι Πλαμ (20π., 8ασ., 4ρ.), Αζούρα Στίβενς (17π., 11ρ.), Ντέρικα Χάμπι (17π., 10ρ.).
Από τις περσινές πρωταθλήτριες ξεχώρισαν οι Σαμπρίνα Ιονέσκου (30π., 8ρ., 6ασ.) και Νατάσα Κλάουντ (22π., 9ασ.).
Οι Σπαρκς ανέβηκαν στο 11-14, ενώ οι Λίμπερτι έπεσαν στο 17-7.
Τα highlights του “θρίλερ”:
Οι Ουάσινγκτον Μίστικς (12-12) νίκησαν τις Σιάτλ Στορμ (15-11) με 69-58.
Η Σακίρα Όστιν ηγήθηκε των νικητριών με 14 πόντους και 11 ριμπάουντ, ενώ double-double έκανε και η Σόνια Σίτρον με 11 πόντους και 10 ριμπάουντ.
Η Νέκα Ογκουμίκε πέτυχε 18 πόντους για τις ηττημένες.
Τα highlights του αγώνα:
Το βράδυ της Κυριακής (27/7, 20:00) διεξάγεται ο αγώνας Κονέκτικατ Σαν-Γκόλντεν Στέιτ Βάλκιρις, ο οποίος θα μεταδοθεί ζωντανά από το COSMOTE SPORT 4HD.